4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 53.473 reviews

Internet en TV vergelijken

Vergelijk en kies gemakkelijk een internet en tv abonnement.

Om te kunnen controleren welke abonnementen op jouw adres leverbaar zijn hebben wij je postcode en huisnummer nodig. Uiteraard respecteren wij je privacy. Deze gegevens worden niet opgeslagen.

Vul je postcode en huisnummer in

Internet
(Verplicht)
Televisie
Vast bellen
Postcodecheck

Om te kunnen controleren welke abonnementen op jouw adres leverbaar zijn hebben wij je postcode en huisnummer nodig. Uiteraard respecteren wij je privacy. Deze gegevens worden niet opgeslagen.

Vul je postcode en huisnummer in

TV zenders

Je ontvangt de volgende 0 TV zenders bij dit abonnement:

  HD zenders

  Je ontvangt de volgende 0 HD zenders bij dit abonnement:

   TV ontvangers

   Je ontvangt één TV ontvanger bij dit abonnement.

   Internet en tv vergelijken

   Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een combinatie van TV en internet, zonder vaste telefonie. Heb je geen behoefte aan een vaste telefoon? Er kunnen behoorlijke verschillen zitten in de pakketten van KPN, Ziggo, Tele2 en T-Mobile qua snelheden en zenders. Door deze met elkaar te vergelijken bij Mobiel.nl kan jij slim zelf de juiste keuze maken voor een internet & tv abonnement dat bij jou past.

   Mogelijkheden internet en tv op jouw adres

   Benieuwd wat de mogelijkheden voor internet en tv bij jou thuis zijn? Vul dan de postcodecheck in, selecteer welke providers je wilt vergelijken en ontdek meteen de mogelijkheden met bijbehorende kosten, snelheden voor internet, zenders voor tv extra’s en kortingen.

   Tv en internet vergelijken: waar op letten?

   Niemand wil natuurlijk te veel betalen voor zijn abonnement voor internet en tv. Tegelijkertijd is het belangrijk om voor jezelf te bepalen welke internetsnelheden je thuis wenst te bereiken. Voor sneller internet betaal je meer, maar is voor fanatieke internetgebruikers vaak de extra kosten waard. Intersnetsnelheden worden uitgedrukt in Mbps, wat staat voor megabit per seconde – de maximale snelheden die behaald kunnen worden met downloaden en uploaden.

   Daarnaast is het bij het vergelijken van internet en tv belangrijk om te letten op de bekabeling die je gebruikt. Ga je bijvoorbeeld voor een glasvezelaansluiting, kabel of ADSL? De mogelijkheden op jouw adres worden duidelijk na het invullen de postcodecheck.

   Ook voor tv zijn er verschillende dingen waar je rekening mee kunt houden. Opties binnen ‘interactieve tv’, zoals tv on demand, uitzendingen pauzeren, programma’s later starten en uitzending gemist zien we steeds vaker bij internet & tv abonnementen.

   Het is natuurlijk ook mogelijk om een pakket met internet, tv en bellen of alleen internet voor thuis te bestellen.