4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 53.640 reviews

De beste Sinterklaas gedichtenapps

Inspiratie

De sinterklaasperiode komt er weer aan. Hoog tijd om met gedichten apps aan de slag te gaan. Wil jij de mooiste gedichten schrijven? Dan moet je zeker op deze pagina blijven.

Rijmwoordenboek

Is jouw inspiratie even zoek? Zie hier: het Rijmwoordenboek. Vul een woord, naam, spreekwoord, gezegde of uitdrukking in en deze app beloont je met een rijmwoord voor de perfecte zin. De app werkt op basis van klank, wat het makkelijk maakt om een passend rijmwoord op te zoeken. Door de zoekbalk te gebruik zoek je naar woorden die op het door jou ingevulde woord rijmen. Vul de naam van je collega, vriendin of oom in en de app geeft je meteen een gigantische lijst aan suggesties.

Je downloadt het Rijmwoordenboek in de Google Play of de App Store

NL Woordvinder

Heb jij ooit Wordfeud gespeeld of ben je een fervent aanhanger van de kruiswoordpuzzel? Dan komt de NL Woordvinder-app je vast bekend voor. Deze app is niet alleen een handig hulpmiddel om spelletjes op te lossen, je kunt hem ook gebruiken om een mooi Sinterklaasgedicht te schrijven. De app is simpel in gebruik en heeft een eenvoudig uiterlijk. Wil jij iemand imponeren met je gedicht? Zorg er dan voor dat je in de bovenste balk de knop met ‘Rijm’ aantikt.

Je downloadt de NL Woordvinder-app in de App Store

Gedichten websites

De keuze qua Sinterklaasgedichten apps is helaas wat beperkt. Gelukkig zijn er heel wat gedichtenwebsites op het internet te vinden. Wij hebben er drie voor je op een rijtje gezet:

Mick’s Rijmwoordenboek

Mick’s Rijmwoordenboek is al jarenlang één van de populairste gedichtenwebsites op het internet. De site oogt misschien wat ouderwets, maar de rijm opties zijn dat zeker niet. Begin direct met rijmen door gebruik te maken van het invoerveld en wacht tot er een lijst met rijmwoorden te voorschijn komt. Ben jij op zoek naar kant en klare zinnen of heb je hulp nodig om een zin rijmend af te maken? Op rijmwoordenboek.ai kun je je hart ophalen.

Rijm.nu

Rijm.nu pakt het net wat anders aan. Je kunt een woord invullen om vervolgens een lijst aan rijmwoorden te krijgen, maar je kunt ook de eerste regel van je gedicht intypen. Klik vervolgens op ‘Rijmhulp’ en je krijgt te zien welke woorden er op het laatste woord dat je hebt ingevuld rijmen. Is je gedicht langer dan 10 regels en ben je trots op je meesterwerk? Dan kun je ervoor kiezen om je gedicht toe te voegen aan de website van Rijm.nu.

Sinterklaas gedicht laten maken

Heb jij geen tijd of zin om zelf een Sinterklaasgedicht te maken? Dan kun je hem natuurlijk ook gewoon laten maken. Op de site Sinterklaasgedichtenmaken.nl kun je gratis een Sinterklaasgedicht op maat laten maken. Echt iets unieks? Op de site vijftwaalf.nl kun je niet alleen honderden gratis gedichten vinden, je kunt ze ook tegen betaling volledig op maat laten maken.

Geschreven door: Kelly
Geplaatst op: 11/22/2022

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht