4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 50.880 reviews

Alles over de nieuwe iPhones

Aankondigingen & Geruchten

Op zoek naar een nieuwe iPhone? Wij hebben veel iPhones in ons assortiment zitten, met of zonder abonnement. ga bijvoorbeeld voor de iPhone 13-serie, de iPhone 12-serie, de iPhone 11-serie of toch liever voor een refurbished iPhone? Het nieuwste toestel uit de stal van Apple is de iPhone SE (2022). Lees hieronder alles over dit toestel.

iPhone SE 2022: Aantrekkelijk geprijsd

Apple brengt met de iPhone SE 2022 een toestel uit die voor Apple-producten aantrekkelijk is geprijsd. Het toestel is niet zo uitgebreid als de toptoestellen van het merk, maar je bespaart een hoop in de kosten daardoor. Heb je een oudere iPhone toestel en ben je toe aan een upgrade, dan is dit een goede upgrade van je huidige toestel zonder daarvoor diep in de buidel te tasten. Het toestel draait bij de lancering op iOS 15, maar zal jarenlang geschikt zijn voor de laatste upgrades van besturingssysteem iOS.

Bekend uiterlijk

Het uiterlijk van deze nieuwe SE-versie komt je misschien bekend voor, het is namelijk hetzelfde design als de iPhone 8 en de iPhone SE 2020. Het scherm blijft 4.7 inch, de homeknop zit er nog steeds op en de SE 2022 heeft nog steeds een vingerafdrukscanner om de telefoon mee te ontgrendelen.

Verbeterde camera

De iPhone SE 2022 heeft dezelfde 12 megapixel camera als de iPhone SE 2020, maar toch maakt de SE 2022 betere foto’s dan zijn voorganger. Dankzij de nieuwe processor maakt deze SE 2022 veel betere foto’s dan de SE 2020. Schiet met nachtmodus met weinig licht ook scherpe foto’s, maak nog mooiere foto’s dankzij Deep Fusion en fotografische stijlen.

Moderne chip

iPhone SE 2022 heeft een upgrade gekregen qua processor. Er zit namelijk in het toestel een bionic A15 bionic-chip, deze vind je ook in de iPhone 13-series. Hierdoor is het toestel uitgerust met de snelste smartphone-processor ter wereld zodra hij wordt gelanceerd. Hierdoor is je SE 2022 supersnel, kan je gebruikmaken van uitgebreide camerafuncties, kan hij makkelijk de zwaarste games aan en gaat de accu langer mee dan eerdere modellen. Met een iPhone krijg je jarenlang de laatste upgrades van besturingssysteem iOS, wat zorgt voor een fijne ervaring.

Kleuren en opslagruimte

Het toestel heeft 64, 128 en 256 GB aan opslagruimte. Daarnaast is de iPhone SE 2022 is beschikbaar in 3 kleuren: Starlight, Midnight en Red.

iPhone SE 2022 bestellen

De iPhone SE 2022 kun je makkelijk en snel bestellen!

iPhone 13 kopen

De iPhone 13 kopen? Je kan de toestellen uit de iPhone 13-serie vanaf nu bestellen.


iPhone 13

Lang wachten wordt beloond: de iPhone 13 en zijn broers zijn officieel gelanceerd door Apple. Hoewel de toestellen qua uiterlijk veel gelijkenissen hebben met de iPhone 12, zijn er ook een hoop verbeteringen in de toestellen te vinden. Wij zetten alle ins en outs van de iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max en iPhone 13 Mini voor je op een rij op onze iPhone 13-pagina.


iPhone SE 2020: een voordelige iPhone

Met de iPhone SE 2022 geniet je van een relatief goedkope smartphone. Je zal zeker inleveren op een aantal specificaties ten opzichte van de nieuwste en duurste toptoestellen van het merk, maar daar bespaar je ook een hoop mee in kosten. Het toestel is ideaal als je momenteel bijvoorbeeld een iPhone 6/ iPhone SE of ouder hebt en toe bent aan een upgrade, zonder daar diep voor in de buidel te tasten. Hier lees je alles over de iPhone SE 2022.

iPhone 12 (Mini) (Pro) (Max)

In september 2020 werden er door Apple vier gloednieuwe iPhones aangekondigd: de iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Het viertal heeft mooie vernieuwingen, zoals ondersteuning voor 5G en een nog snellere processor. Hier lees je alles over de iPhones van 2020.

Geschreven door: Samantha
Geplaatst op: 12/14/2021

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht