Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Looptijd van je abonnement
Data
Vanaf 2 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Providers
Alle opties
Maandprijs
€ 11 - € 27
€ 11
€ 27
Netwerksnelheid
 • Vanaf 2 GB
 • Vanaf 100 min.
 • Tele2

Alle Tele2 abonnementen op een rijtje

voordeligste optie per databundel
Tele2
2 jaar
225 Mbps
T-Mobile 5G
2 GB in EU
 • 20,- aansluitkosten
11,-
per maand
gemiddeld 11,83p.m.
Tele2
2 jaar
225 Mbps
T-Mobile 5G
10 GB in EU
 • 10 GB voor de prijs van 5 GB
 • 20,- aansluitkosten
12,50
per maand
gemiddeld 13,33p.m.
Tele2
2 jaar
225 Mbps
T-Mobile 5G
5 GB in EU
 • 10 GB voor de prijs van 5 GB
 • 20,- aansluitkosten
12,50
per maand
gemiddeld 13,33p.m.
Tele2
2 jaar
225 Mbps
T-Mobile 5G
20 GB in EU
 • 20,- aansluitkosten
16,-
per maand
gemiddeld 16,83p.m.
Tele2
2 jaar
225 Mbps
T-Mobile 5G
27 GB in EU
 • 20,- aansluitkosten
25,-
per maand
gemiddeld 25,83p.m.

Sim only van Tele2

Tele2 staat vooral bekend om zijn opvallend scherpe prijzen en heeft hiermee een mooie positie in de markt veroverd. Ook de sim only-abonnementen van Tele2 doen het erg goed. Dus kan je huidige smartphone prima nog een ronde mee? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een Tele2-abonnement.

Tele2 sim only-abonnement in het kort

 • Keuze om maandelijks op te zeggen
 • Betrouwbaar T-Mobile netwerk
 • Unlimited data, bellen en sms’en
 • Scherpe prijzen voor sim only

Maandelijks opzegbaar

Wil je met jouw sim only-abonnement altijd flexibel zijn en ieder moment op kunnen zeggen? Kies dan voor een aanbieding met een maandelijks opzegbare sim only voor extra vrijheid. Betaal iedere maand een kleine meerprijs, en zit nergens meer aan vast voor een langere periode. Selecteer bij de contractduur ‘1 maand’ voor een maandelijks opzegbare sim only.

Altijd snel netwerk van T-Mobile

Met een sim only-abonnement van Tele2 geniet je altijd van razendsnel mobiel internet in heel Nederland. Tele2 gebruikt namelijk het topnetwerk van T-Mobile, dat al vijf keer op rij als beste netwerk is gekozen door Umlaut. Geniet van snel en stabiel 4G en 4G+ of maak gebruik van het nieuwe 5G-netwerk met de extra 5G-bundel.

Unlimited data, bellen en sms’en

Met Unlimited Data en Unlimited Bel/SMS van Tele2 ga je nooit meer over je bundel en kun je video’s streamen, muziek luisteren en Facebooken zoveel je maar wilt, voor een vaste lage prijs. Met Unlimited Data krijg je iedere dag 8 GB data. Ben je er bijna doorheen? Per sms of je Mijn Tele2 vraag je gemakkelijk extra data aan. De gratis extra bundel van 2 GB kun je onbeperkt aanvragen. Om de kwaliteit van het netwerk te kunnen garanderen en misbruik te voorkomen, vraagt Tele2 deze sms te sturen voor meer data.

Klantvoordeel

Als je meerdere mobiele Tele2 abonnementen met elkaar combineert krijg je maandelijks tot 2 GB extra bij je databundel. Heb je ook T-Mobile Thuis? Dan krijg je € 5,- per maand korting op je Thuis factuur. Je activeert het Klantvoordeel gemakkelijk via de website van Tele2 of in de Mijn Tele2-app.

Tele2 in het buitenland

Op reis is het wel zo fijn als je goed bereikbaar bent. Met een sim only van Tele2 internet, bel en sms je nu in de hele EU vanuit je eigen bundel. Buiten de EU is het bij Tele2 ook in Noorwegen, IJsland, Zwitserland en Liechtenstein mogelijk je data en minuten vanuit je eigen bundel te gebruiken. Heb je een databundel kleiner dan 20 GB? Dan kan je je volledige databundel gebruiken. Als deze op is, ga je automatisch offline. Je kan dan Extra Data kopen om weer snel online te zijn.

Voor de 20 GB en Unlimited databundels van Tele2 geldt voor datagebruik binnen de EU een datalimiet. Ga je buiten je bundel in één van deze landen? Dan betaal je €0,0036 per MB, met een limiet van €60,50. Als je naar een ander land buiten de EU gaat, kun je kiezen uit twee opties: een voordelige internetbundel kopen óf betalen per MB, minuut of SMS. De tarieven hiervoor zijn verschillend per land.

Extra internetbundels bestellen

Is je internetbundel sneller opgegaan dan je had verwacht? En wil je tóch blijven internetten? Dat kan. Koop voor de rest van de maand een extra internetbundel via de MijnTele2-app. De bundel is geldig tot de volgende factuurperiode van jouw sim only-abonnement. Als de nieuwe maand ingaat, vervalt je extra internetbundel. Deze extra internetbundel kan je ook gebruiken in het buitenland.

Mijn Tele2 Mobiel App

Met een sim only-abonnement van Tele2 heb je altijd inzicht in je gegevens, verbruik, facturen en abonnement. Log hiervoor in op je persoonlijke ‘Mijn Tele2 Mobiel App’. Het bestellen van extra bundels kan ook via de app van Tele2.

Overstappen met je eigen nummer

Wil je overstappen naar een sim only-abonnement van Tele2? Dan kan je je huidige 06-nummer gewoon behouden. Zorg dat je overstapt op een nieuw Tele2-abonnement als je abonnement binnen vier maanden afloopt. De enige voorwaarde is dat je huidige abonnement of prepaid nog actief moet zijn. Ben je al klant bij Tele2? Je nummer behouden kan door je lopende contract te verlengen.

Sim only-actie: Kies je cadeau tot € 50,-

Ontvang tijdens de Slimme keuze-weken een Google Chromecast of € 40,- accessoiretegoed cadeau.

De actie in het kort:

 • Ontvang een cadeau bij je sim only abonnement. Gebruik in je winkelwagen de code GOOGLE voor een gratis Google Chromecast t.w.v. € 49,95 of de code ACC40 voor € 40,- accessoiretegoed.

Verder belangrijk om te weten:

 • De actie geldt alleen i.c.m. een sim only abonnement van 50+ Mobiel, Ben, Budget Mobiel, hollandsnieuwe, Lebara en Tele2.
 • De actie geldt alleen bij 2-jarige sim only abonnementen besteld vanaf 16-03-2023 t/m 02-04-2023, zolang de voorraad strekt.
 • Bij annulering van de bestelling is de actie niet meer geldig en heb je geen recht op je cadeau.
 • Kies je voor de Google Chromecast? Deze ontvang je direct van ons bij je bestelling.
 • Heb je gekozen voor de € 40,- accessoiretegoed? Dan ontvang je 3 weken na je bestelling per mail een unieke code van ons. Als je de code hebt ontvangen dan kan je binnen 3 maanden je tegoed gebruiken in onze accessoire shop. Je tegoed dient in 1x volledig gebruikt te worden.

Heb je nog vragen over de actie? Dan kun je per mail contact met ons opnemen via info@mobiel.nl.