4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 53.473 reviews

Tele2 sim only

Wie slim kiest, kiest...

T-Mobile sim onlyVodafone sim onlyTele2 sim onlyKPN sim onlyhollandsnieuwe sim onlyBen sim onlySimyo sim onlyBudget Mobiel sim onlyLebara sim only50+ Mobiel sim onlyYoufone sim only

Je huidige 06-nummer behouden?

Contractduur

1 mnd
12 mnd
24 mnd
Voeg klantvoordeel toe
Nee
Ik heb al een ander mobiel abonnement van Tele2 en/of T-Mobile Thuis op mijn adres en profiteer daarom van extra voordelen

Dit Wil Ik Weken: 20 GB voor de prijs van 10 GB en geen aansluitkosten.

Combineer meerdere Tele2 abonnementen en/of T-Mobile Thuis en ontvang tot 5 GB extra data met Tele2 Klantvoordeel.

De huidige netwerkacties zijn geldig tot en met 26-02-2023. Tariefinformatie

Tariefinformatie Tele2

Tele2 24 mnd

Aansluitkosten
0,00
Bel- en SMS-tarief buiten de bundel
0,25 (per minuut/bericht)
Starttarief
Gesprekken worden naar boven afgerond in hele minuten en data per kilobyte.
Facturering
De abonnementskosten worden maandelijks automatisch geïncasseerd. De factuur is in te zien op je persoonlijke pagina bij de provider.

Bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
1 GB
9,50
9,5024 mnd
2 GB
11,00
11,0024 mnd
5 GB
12,50
12,5024 mnd
10 GB
14,00
14,0024 mnd
20 GB
14,00
14,0024 mnd
Onbp GB
23,00
23,0024 mnd

Extra bundels

Bundel
Kosten p.m.
Actietarief p.m.
200 min of 200 sms
0,00
0,0024 mnd
5G
0,00
0,0024 mnd
Onbp min + Onbp sms
2,00
2,0024 mnd

De tarieven van Tele2
Gesprekskosten worden naar boven afgerond op hele minuten. Een minuut bellen buiten de bundel kost € 0,25 per minuut en € 0,25 per sms. Als het datategoed voor 80% en 100% is verbruikt wordt er een melding per sms verstuurd. Je kan niet meer internetten als je databundel op is. Met een Unlimited abonnement start je elke dag met 8 GB data. Is je internet bijna op? Dan krijg je een sms en kan je zo vaak als je wil 2 GB-aanvullers activeren. Dit doet Tele2 om oneigenlijk gebruik te voorkomen.

Tele2 in het buitenland
Binnen de EU bel, sms en internet je vanuit je standaardbundels. Buiten de EU kun je met extra bundels toch voordelig het internet gebruiken of bellen of smsen. Zijn je bundels op? Dan maak je buitenbundelkosten.
Internetten in het buitenland met Tele2
Binnen de EU kun je je databundel gebruiken zonder extra kosten. Met een Unlimited databundel kun je maximaal 27 GB per maand binnen de EU gebruiken. Met een 20 GB databundel kun je per maand 20 GB internet binnen de EU gebruiken en bij een lagere databundel kun je de gehele databundel gebruiken. Bij de Unlimited en 20GB bundel geldt dat als je het EU-limiet hebt bereikt, dat je alsnog kunt blijven internetten voor € 0,0036 per MB. Dit blijft doorlopen tot je het EU buiten-de-bundel limiet van € 60,50 hebt verbruikt. Wil je hiervan helemaal geen extra kosten ontvangen, dan kun je voor de huidige maand LIMIET UIT sms'en naar 1280. Bij een databundel van kleiner dan 20GB ga je automatisch offline. Om te blijven internetten kun je altijd kiezen voor Extra Data via MijnTele2. Buiten de EU betaal je extra voor je verbruik. Goed nieuws: voor de meeste landen buiten de EU kun je een voordelige Verre Landen Bundel kopen. Zo internet je alsnog voor een vast, laag tarief.
Bellen of smsen in het buitenland
Blijf je in de EU? Dan kun je gewoon naar Nederlandse nummers blijven bellen en sms’en vanuit je standaardbundel, met uitzondering van betaalde informatie- en servicenummers. Let op: Nederland is een uitzondering. Vanuit Nederland kun je bellen en sms’en naar telefoonnummers van landen binnen de EU voor het internationale tarief. Dit gaat dus niet vanuit je standaard belbundel. Buiten de EU betaal je extra. Wanneer je bundel op is en je belt naar Nederland of een andere EU-land, dan gelden de tarieven voor bellen naar het buitenland. Wanneer je bundel op is en je belt naar een land buiten de EU, dan gelden de tarieven buiten-de-bundel in het buitenland. Voor meer informatie over de buitenlandtarieven van Tele2 kijk je hier.
LET OP: Om misbruik te voorkomen zijn er, voor nieuwe klanten, de eerste 2 maanden van je abonnement beperkingen rondom bellen en sms’en in het buitenland. In het buitenland kun je dan niet naar andere buitenlandse nummers bellen. Je kunt alleen Nederlandse nummers bellen. Na de periode van 2 maanden worden deze restricties opgeheven.

Géén buiten-de-bundel-vrees meer
Bij Tele2 krijg je grote databundels voor scherpe prijzen. Omdat ze vinden dat je ongeremd en op volle snelheid alles op internet moet kunnen doen wat je wilt. Lukt het je toch die enorme databundel op te maken, dan kun je niet meer mobiel internetten tot je nieuwe maand weer begint. Zo heb je nooit meer onverwachte buiten-de-bundelkosten. Natuurlijk kun je ook heel gemakkelijk een Extra Internetbundel bestellen, als je niet kan wachten om de rest van het internet leeg te trekken.

Tussentijds wijzigen van bundels
Je kun je abonnement één keer per maand verlagen, maar nooit lager dan je originele bundel. De wijziging gaat de eerstvolgende maand in. Je abonnement verhogen kan vaker per maand, die wijziging gaat direct in en wordt meteen die maand meegerekend op je factuur. Voor sim only-abonnementen van Tele2 geldt dat je die, zo vaak als je wilt, kan verhogen en verlagen.

Opzeggen abonnement
Na afloop van de contractperiode wordt het contract omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Voor de einddatum van je abonnement benaderen wij je met een leuke aanbieding om je contract te verlengen. Als je niet wil verlengen en ook niet wil overstappen naar een andere provider dan kun je het abonnement beëindigen. Er geldt een opzegtermijn van één maand als je contract is afgelopen. Je kan je abonnement bij Tele2 alleen telefonisch opzeggen. Als je nummerbehoud aanvraagt bij een andere provider dan zeggen zij het abonnement voor je op. Wil je opzeggen voordat je contract is afgelopen? Houd er dan rekening mee dat Tele2 de resterende maanden van je abonnement in rekening brengt.

Tele2 Klantvoordeel
Combineer meerdere mobiele abonnementen van Tele2 of combineer met T-Mobile Thuis op hetzelfde adres en profiteer van extra voordelen. Dit heet Tele2 Klantvoordeel. Je ontvangt dan maandelijkse extra's; tot 5 GB extra data bij je mobiele abonnement en € 5,- korting op je T-Mobile Thuis factuur. Bekijk voor meer informatie de voorwaarden van Tele2 Klantvoordeel.

Unlimited Data Elk Weekend
Unlimited Data Elk Weekend kan alleen gekozen worden in combinatie met 5 GB, 10 GB en 20 GB data. Met deze aanvullende dienst heb je in Nederland elke week vanaf 18:00 op vrijdag tot en met zondag 23:59 ('Weekend') onbeperkt data. Buiten het Weekend gaat data uit je gewone databundel. Met Unlimited Data Elk Weekend start je met een vast aantal van 8 GB per dag. Mocht 8 GB per dag niet genoeg zijn, kun je zelf kosteloos en onbeperkt gedurende dezelfde dag in Nederland aanvullen met een BundelBooster (2 GB). Je ontvangt, zoals gebruikelijk, een waarschuwings-sms bij het bereiken van 80% en bij het volledig verbruiken van jouw databundel. In de EU krijg je met Unlimited Data elk Weekend maandelijks 4,6 GB extra data boven op de reguliere EU datalimietbundel van je abonnement. Deze data is alleen in het Weekend te gebruiken. In de EU gaat na het verbruik van de bundel het extra data gebruik uit je gewone databundel. Je ontvangt een waarschuwings-sms bij het bereiken van 80% en bij het volledig verbruiken van jouw extra EU datalimiet. De aanvullende dienst Unlimited Data Elk Weekend heeft een minimale duur van één maand. Na één maand kan je elk moment deze aanvullende dienst beëindigen. Deze wijziging gaat per direct in. Tele2 brengt dan de maandelijkse kosten pro rata bij je in rekening. Iedere aankoop wordt gezien als een eenmalige opzichzelfstaande aankoop van een aanvullende dienst. Deze aanvullende dienst is geen standaard onderdeel van het met Tele2 gesloten abonnement. Het product en de actuele prijzen van Unlimited Data Elk Weekend kunnen wijzigen. Bekijk voor meer informatie de Aanvullende Voorwaarden Unlimited Data Elk Weekendop de Tele2 voorwaarden pagina.

Databundel

1 GB
5G
9,50
2 GB
5G
11,-
5 GB
5G
12,50
10 GB
5G
14,-
20 GB
5G
14,-
Onbp GB
5G
23,-
p.m.

1 GB

5G
€ 9,50

2 GB

5G
€ 11,-

5 GB

5G
€ 12,50

10 GB

5G
€ 14,-

20 GB

5G
€ 14,-

Onbp GB

5G
€ 23,-

Bel- of smsbundel

200 min of 200 sms
0,-
Onbp min + Onbp sms
2,-
200 min of 200 sms0,- p.m.
Onbp min + Onbp sms2,- p.m.

Snelheidsverhoging

5G
0,-
5G0,- p.m.

Vraag 4 maanden voordat je abonnement afloopt al een overstap aan naar Tele2. Nummerbehoud regel je gemakkelijk met één sms, daarna wordt het automatisch geregeld en je hebt geen dubbele kosten.

Handig voor bij je bestelling

Apple USB-C Oplader 20W
24,95 22,95
Samsung USB-C In-Ear Oordopjes by AKG Zwart
22,95 20,95
Fluqx Atom Draadloze Speaker
24,95
Mobilize Autohouder Ventilatierooster
15,95 13,95

Eenvoudig bestellen

Vul je gegevens in
Onderteken je contract via iDEAL
Ontvang je simkaart
Je bestelling
Sim only
Tele2 2 jaar
9,50
1 GB
9,50
200 min of 200 sms
0,00
5G
0,00
Totaal per maand
9,50

Sim only van Tele2

Tele2 staat vooral bekend om zijn opvallend scherpe prijzen en heeft hiermee een mooie positie in de markt veroverd. Ook de sim only-abonnementen van Tele2 doen het erg goed. Dus kan je huidige smartphone prima nog een ronde mee? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een Tele2-abonnement.

Tele2 sim only-abonnement in het kort

  • Keuze om maandelijks op te zeggen
  • Betrouwbaar T-Mobile netwerk
  • Unlimited data, bellen en sms’en
  • Scherpe prijzen voor sim only

Maandelijks opzegbaar

Wil je met jouw sim only-abonnement altijd flexibel zijn en ieder moment op kunnen zeggen? Kies dan voor een aanbieding met een maandelijks opzegbare sim only voor extra vrijheid. Betaal iedere maand een kleine meerprijs, en zit nergens meer aan vast voor een langere periode. Selecteer bij de contractduur ‘1 maand’ voor een maandelijks opzegbare sim only.

Altijd snel netwerk van T-Mobile

Met een sim only-abonnement van Tele2 geniet je altijd van razendsnel mobiel internet in heel Nederland. Tele2 gebruikt namelijk het topnetwerk van T-Mobile, dat al vijf keer op rij als beste netwerk is gekozen door Umlaut. Geniet van snel en stabiel 4G en 4G+ of maak gebruik van het nieuwe 5G-netwerk met de extra 5G-bundel.

Unlimited data, bellen en sms’en

Met Unlimited Data en Unlimited Bel/SMS van Tele2 ga je nooit meer over je bundel en kun je video’s streamen, muziek luisteren en Facebooken zoveel je maar wilt, voor een vaste lage prijs. Met Unlimited Data krijg je iedere dag 8 GB data. Ben je er bijna doorheen? Per sms of je Mijn Tele2 vraag je gemakkelijk extra data aan. De gratis extra bundel van 2 GB kun je onbeperkt aanvragen. Om de kwaliteit van het netwerk te kunnen garanderen en misbruik te voorkomen, vraagt Tele2 deze sms te sturen voor meer data.

Klantvoordeel

Als je meerdere mobiele Tele2 abonnementen met elkaar combineert krijg je maandelijks tot 2 GB extra bij je databundel. Heb je ook T-Mobile Thuis? Dan krijg je € 5,- per maand korting op je Thuis factuur. Je activeert het Klantvoordeel gemakkelijk via de website van Tele2 of in de Mijn Tele2-app.

Tele2 in het buitenland

Op reis is het wel zo fijn als je goed bereikbaar bent. Met een sim only van Tele2 internet, bel en sms je nu in de hele EU vanuit je eigen bundel. Buiten de EU is het bij Tele2 ook in Noorwegen, IJsland, Zwitserland en Liechtenstein mogelijk je data en minuten vanuit je eigen bundel te gebruiken. Heb je een databundel kleiner dan 20 GB? Dan kan je je volledige databundel gebruiken. Als deze op is, ga je automatisch offline. Je kan dan Extra Data kopen om weer snel online te zijn. Voor de 20 GB en Unlimited databundels van Tele2 geldt voor datagebruik binnen de EU een datalimiet. Ga je buiten je bundel in één van deze landen? Dan betaal je €0,0036 per MB, met een limiet van €60,50. Als je naar een ander land buiten de EU gaat, kun je kiezen uit twee opties: een voordelige internetbundel kopen óf betalen per MB, minuut of SMS. De tarieven hiervoor zijn verschillend per land.

Extra internetbundels bestellen

Is je internetbundel sneller opgegaan dan je had verwacht? En wil je tóch blijven internetten? Dat kan. Koop voor de rest van de maand een extra internetbundel via de MijnTele2-app. De bundel is geldig tot de volgende factuurperiode van jouw sim only-abonnement. Als de nieuwe maand ingaat, vervalt je extra internetbundel. Deze extra internetbundel kan je ook gebruiken in het buitenland.

Mijn Tele2 Mobiel App

Met een sim only-abonnement van Tele2 heb je altijd inzicht in je gegevens, verbruik, facturen en abonnement. Log hiervoor in op je persoonlijke ‘Mijn Tele2 Mobiel App’. Het bestellen van extra bundels kan ook via de app van Tele2.

Overstappen met je eigen nummer

Wil je overstappen naar een sim only-abonnement van Tele2? Dan kan je je huidige 06-nummer gewoon behouden. Zorg dat je overstapt op een nieuw Tele2-abonnement als je abonnement binnen vier maanden afloopt. De enige voorwaarde is dat je huidige abonnement of prepaid nog actief moet zijn. Ben je al klant bij Tele2? Je nummer behouden kan door je lopende contract te verlengen.

Lees verder