Alles over de CAT S42H+

Plus- en minpunten

 • Pluspunt

  Stevig gebouwd toestel dat tegen een stootje kan

 • Pluspunt

  USB-kabel meegeleverd

 • Minpunt

  Toestel is groot en niet makkelijk te bedienen met één hand

Beschrijving

Op zoek naar een telefoon die tegen een stootje kan en daarnaast voorzien is van alle basisfuncties? Overweeg dan zeker de CAT S42 H+. Dit toestel wordt veel gebruikt bij fysieke beroepen en staat bekend om zijn robuuste karakter.

Kan tegen een stootje

De CAT S42 H+ is de verbeterde versie van de CAT S42. Het toestel is zo gebouwd dat het onder alle omstandigheden goed kan functioneren. Of het nu bloedje heet is of dat het vriest, de CAT S42 H+ blijft optimaal presteren. Daarnaast is het toestel zowel water- als stofdicht. Met deze CAT-telefoon op zak hoef je je nooit zorgen te maken.

Van alle gemakken voorzien

De CAT S42 H+ is voorzien van allerlei functies. Het LCD-touchscreen heeft een grootte van 5.5 inch waarmee het toestel vrij compact is. Dit zorgt ervoor dat het toestel makkelijk mee te nemen is en prettig in de hand ligt. Verder beschikt het toestel over een camera, kan je je mail eenvoudig checken en maak je gemakkelijk gebruik van een 4G-netwerk. Ook gaat het toestel lang mee, want hij

Hygiëne

CAT heeft het toestel zo gebouwd dat hygiëne voorop staat. De behuizing van de CAT S42 H+ is gemaakt van antimicrobiële zilverionen. Hierdoor krijgen bacteriën geen schijn van kans om zich op het toestel te begeven. Daarmee is het toestel perfect geschikt voor gebruik in een hygiënebewuste omgeving.

Populaire specificaties

Introductie
April 2021
Formaat
Normaal
Grootte
5.5 inch
Camerakwaliteit
Gemiddeld
Snelheidsklasse
Snel
Opslagcapaciteit
32GB

Standaard meegeleverd

 • USB-kabel

Standaard meegeleverd

 • USB-kabel

Reviews

8,0
op basis van 1 review

Beoordeling

(0)
(1)
(0)
(0)
(0)

Beoordeling per onderdeel

Batterijduur
10,0
Gebruikersgemak