Alles over de CAT S75

Plus- en minpunten

 • Pluspunt

  Stevig ontwerp

 • Pluspunt

  Onderwaterfotografie

 • Pluspunt

  Bellen met satellietverbinding

 • Minpunt

  Toestel is zwaarder dan gemiddeld

 • Minpunt

  Geen oplader meegeleverd

Beschrijving

Op zoek naar een stevige smartphone die bijna niet kapot te krijgen is? Dan is de CAT S75 een slimme keuze. Deze robuuste telefoon heeft een superstevig ontwerp met een krachtige batterij, kan gebruik maken van een satellietverbinding en kan tegen extreme omstandigheden.

Stevig ontwerp

CAT staat bekend om zijn ontwerpen die stevig zijn en tegen extreme omstandigheden kan. Dit is met de CAT S75 niet anders. Het toestel heeft bijvoorbeeld een IP68 en IP69K-certificatie, wat betekent dat hij waterdicht is tot maximaal 5 meter diepte. Dit kun je ook gebruiken om onderwater te fotograferen. Daarnaast kan het toestel tegen zand, stof, extreme temperaturen en een val van maximaal 1,8 meter hoogte. Je kunt de telefoon ook makkelijk schoonmaken met allesreiniger of bleek.

Veelzijdige camera’s

De CAT S75 heeft in totaal 4 lenzen waarmee je opnames kunt maken, waarvan je er drie vindt op de achterkant van de telefoon. De hoofdlens heeft een resolutie van 50 megapixel, waardoor je alles scherp kunt vastleggen. Met deze lens heb je een speciale onderwatermodus, waar je ook supermooie plaatjes schiet in bijvoorbeeld de zee of in een zwembad. Naast deze lens vind je ook een 8 megapixel groothoeklens voor opnames waarmee je meer in beeld kunt vastleggen en een 2 megapixel macrolens waarmee je close-ups kunt maken.

Krachtpatser

Het hart van de CAT S75 is de MediaTek Dimensity D930-chip, wat heel veel taken aankan. Alleen bij zwaardere games zal de chip misschien enige moeite hebben. Daarnaast heeft de telefoon 6 gigabyte aan werkgeheugen en 120 Hertz aan verversingssnelheid, waardoor je zonder haperingen films kunt kijken of switchen tussen apps. Ook zit er een krachtige batterij in van 5000 mAh, dit betekent dat je makkelijk een dag op stap kan zonder aan opladen te denken. Je kunt de CAT S75 zowel draadloos als met draad opladen, wat je voorkeur ook is.

Altijd bereikbaar

Je bent met de CAT S75 altijd bereikbaar zijn, ook al ga je op avontuur in gebieden zonder mobiel netwerk. Je kunt namelijk gebruikmaken met een satellietverbinding, deze feature noemt CAT zelf Bullitt Satellite Connect service en daarmee kun je naast berichten sturen ook je locatie delen via satelliet. Let wel op: je moet hiervoor wel een abonnement afsluiten van € 4,99 per maand. Dan kun je elke maand maximaal 30 berichten sturen via satelliet, wat 40 tot 60 seconden per keer duurt.

Populaire specificaties

Formaat
Groot
Grootte
6.6 inch
Camerakwaliteit
Zeer Goed
Snelheidsklasse
Snel
Opslagcapaciteit
128GB

Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

Reviews

10,0
op basis van 3 reviews

Beoordeling

(3)
(0)
(0)
(0)
(0)

Beoordeling per onderdeel

Batterijduur
8,7
Gebruikersgemak