Fairphone 4

Op voorraad
Nieuw
Fairphone 4 Green
Fairphone 4 Green
Fairphone 4 Green
Fairphone 4 Green
Fairphone 4 Green
Fairphone 4 Green
Fairphone 4

Kies je uitvoering

Green256GB
128GB
256GB
Kies voor
Mobiel abonnement
Meest gekozen
Voordeliger dan een losse telefoon
Vergelijk eenvoudig alle providers
Verleng of neem je nummer mee
Los toestel
539,-
Advies 569,-
Alles over de Fairphone 4

Plus- en minpunten

 • Pluspunt

  Je kan zelf eenvoudig onderdelen vervangen

 • Pluspunt

  Krijg in totaal 5 jaar garantie

 • Pluspunt

  Duurzaam geproduceerd

 • Minpunt

  Het LCD-beeldscherm is minder scherp dan van andere smartphones in dezelfde prijsklasse

 • Minpunt

  Er worden geen accessoires meegeleverd

Beschrijving

Ben je op zoek naar een telefoon die milieubewust en duurzaam is? Dan is de Fairphone 4 een slimme keuze. Deze smartphone is namelijk e-waste neutraal en kan je makkelijk zelf repareren. De telefoon zelf heeft een mooi formaat van 6.1 inch, 6 GB werkgeheugen en twee cameralenzen. Gaat er iets snel kapot? Bij Fairphone krijg je in totaal 5 jaar garantie als je het toestel registreert bij ze. Want, hoe langer je met je Fairphone 4 kan doen, hoe duurzamer het is!

Makkelijk zelf repareren

Gaat in de loop van de jaren je scherm of telefoon stuk? Naast 5 jaar garantie kun je door het modulaire ontwerp zelf eenvoudig het scherm of de batterij vervangen. Je hebt alleen de onderdelen en een schroevendraaier nodig. Fairphone biedt een breed assortiment aan reserveonderdelen en garandeert de beschikbaarheid ervan voor de komende jaren. Zo kan je Fairphone 4 veel langer mee dan een normale smartphone. Registreer je Fairphone 4 op de website van Fairphone.

Twee camera’s

Bij Fairphone zijn ze niet van de ingewikkelde aantal camera’s. Daarom heeft de Fairphone gewoon twee goede camera’s. Zo heeft de hoofdcamera 48 MP en is er ook nog een ultragroothoeklens. Met deze lens kun je makkelijk iedereen in beeld krijgen bij een groepsfoto.

Toekomstbestendig

Fairphone doet er alles aan om jouw Fairphone 4 zo toekomstbestendig mogelijk te maken. Zo draait er Android 11 op en beschikt het over een Snapdragon 750G processor. Voor elke telefoon die Fairphone verkoopt, recyclen ze een gelijke hoeveelheid elektronisch afval. Zo compenseren ze 100% voor het materiaal van de telefoons die ze verkopen. Fairphone is hiermee de grondlegger van het e-waste neutraal produceren in de telecombranche.

Betere werkomstandigheden

Een smartphone en alle onderdelen die daarbij komen kijken worden door honderden mensen van over de hele wereld gemaakt. Fairphone wil een verschil maken door de arbeidsomstandigheden van fabrieksarbeiders te verbeteren. Ze gaan daarom voor elke geproduceerde Fairphone 4 door met de uitrol van de programma's die streven naar een eerlijk loon en arbeiders de kans geven om hun stem te laten horen. Jij kan je steentje hieraan bijdragen door een Fairphone 4 aan te schaffen!

Populaire specificaties

Introductie
Oktober 2021
Formaat
Normaal
Grootte
6.3 inch
Snelheidsklasse
Erg Snel
Opslagcapaciteit
128GB, 256GB

Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

Reviews

Er zijn nog geen klantreviews voor de Fairphone 4

Beoordelingen van experts

Tweakers
Android Planet

Alle specificaties