Fairphone 5

Op voorraad
8,4
(5)
Fairphone 5 Sky Blue - Voorkant & achterkant
Fairphone 5 Sky Blue - Achterkant
Fairphone 5 Sky Blue - Achterkant
Fairphone 5 Sky Blue - Voorkant
Fairphone 5 Sky Blue - Voorkant
Fairphone 5 Sky Blue - Zijkant

Kies je uitvoering

Sky Blue256GB
256GB
Kies voor
Mobiel abonnement
Meest gekozen
Voordeliger dan een losse telefoon
Vergelijk eenvoudig alle providers
Verleng of neem je nummer mee
Los toestel
666,-
Advies 699,-
Alles over de Fairphone 5

Plus- en minpunten

 • Pluspunt

  Duurzaam en e-waste neutraal geproduceerd

 • Pluspunt

  Eenvoudig en relatief goedkoop zelf onderdelen vervangen

 • Pluspunt

  Je krijgt maar liefst 8 jaar software-updates

 • Pluspunt

  Opslag is uit te breiden met 2 TB

 • Minpunt

  Een oplader en kabel worden niet meegeleverd, deze schaf je los aan

Beschrijving

Toe aan een nieuwe telefoon en hecht je veel waarde aan duurzaamheid? Dan is de Fairphone 5 wat voor jou! Deze telefoon is eenvoudig zelf te repareren, krijgt tot wel acht jaar software-updates, en Fairphone belooft vijf jaar garantie als je het toestel bij ze registreert. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van eerlijk verkregen, gerecyclede materialen bij de Fairphone 5. De achterkant is zelfs van 100% gerecycled plastic gemaakt. Dankzij de batterij die de hele dag meegaat en de uitbreidbare opslagcapaciteit kan je veel scherpe selfies maken en opslaan. De selfiecamera heeft namelijk maar liefst 50 megapixel. Kies slim voor de duurzame Fairphone 5 en geniet van de ongekend lange levensduur van deze telefoon.

Klaar voor de toekomst

Fairphone geeft je boven op de wettelijke twee jaar garantie, nog eens drie jaar extra. Hierdoor krijg je in totaal vijf jaar garantie. Hiervoor moet je het toestel wel registreren op de website van Fairphone. Daarnaast heeft de Fairphone 5 een uniek lange levensduur dankzij de Octa-core chipset. Ook krijg je minstens acht jaar software-updates. Met de Fairphone 5 ben je klaar voor de toekomst.

Modulair ontwerp

De Fairphone 5 is zo ontworpen dat alle onderdelen apart te verkrijgen zijn, zodat je ze zelf eenvoudig kan vervangen. Je hebt verder alleen nog maar een schroevendraaier nodig. Zo hoef je niet een volledig nieuwe telefoon aan te schaffen. Goed voor het milieu en je portemonnee!

Je hebt voor de Fairphone 5 keuze uit drie mooie kleuren: zwart, blauw en doorzichtig. Met de unieke transparante Fairphone zie je precies welke onderdelen de smartphone bevat. Er zijn geen geheimen.

Voor de helft opladen in 20 minuten

De batterij van de Fairphone 5 gaat de hele dag mee. Met de accucapciteit van 4200 mAh kan je tot 16 uur video's afspelen of 10 uur non-stop gamen. Ook laad je de Fairphone 5 weer supersnel op. Binnen 20 minuten is je batterij weer voor de helft vol. Of verwissel in een handomdraai je lege batterij voor een reservebatterij, zodat je er weer vol tegenaan kan.

Genoeg opslag

De Fairphone 5 komt standaard met 256 GB geheugen. Voor de meeste gebruikers is dit meer dan voldoende. Uiteindelijk zal je nooit opslag te kort komen, want het is eenvoudig uit te breiden met een geheugenkaart van maar liefst 2 TB. Zie dat maar eens vol te krijgen.

Populaire specificaties

Introductie
Augustus 2023
Formaat
Groot
Grootte
6.46 inch
Camerakwaliteit
Zeer Goed
Snelheidsklasse
Erg Snel