Combineer alles-in-1 voor thuis met een mobiel abonnement

Nu bij Mobiel.nl: internet, TV & bellen voor thuis. Ook in combinatie met een mobiel abonnement. Vergelijk de mogelijkheden en koop jouw abonnement(en) met extra veel voordeel.

Internet, TV & Bellen

Vergelijk en koop gemakkelijk een abonnement met internet, TV & bellen voor thuis en ontvang tot € 40,– retour.

Bekijk de mogelijkheden

Mobiel + Internet, TV & Bellen

Bestel direct internet, TV & bellen voor thuis bij je nieuwe smartphone met abonnement en ontvang tot € 100,– retour.

Bekijk de mogelijkheden

Vergelijk eenvoudig

Bij Mobiel.nl vergelijk je gemakkelijk de mogelijkheden, zodat je zelf kan kiezen welk pakket het beste bij je past.

Uitstekende service

Het verlenen van de beste service vinden wij erg belangrijk. Door onze jarenlange ervaring in de telecombranche én online wereld weten we goed hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.

Extra voordeel

Combineer je mobiele én vaste abonnement en profiteer van nog meer voordeel met internet, tv en bellen. Thuis en onderweg. Altijd en overal.

Altijd mobiel. Ook thuis

op al je devices

Internet, TV & bellen voor thuis

Met Mobiel.nl ben je altijd bereikbaar, ook vanuit huis. Vanaf nu koop je naast een mobiel abonnement ook je pakket voor internet, TV & vast bellen bij Mobiel.nl. Je hebt daarbij keuze uit alle combinaties van de toonaangevende Nederlandse aanbieders. Geniet van interactieve TV op al je schermen, onbeperkt bellen vanuit huis en razendsnel internet op je smartphone, tablet en computer. Kiezen voor een pakket met alleen internet of internet en TV kan ook.

Overstapservice

Wil je overstappen van provider? Geen probleem. Mobiel.nl staat voor je klaar tijdens de overstap naar je nieuwe provider. Wij zeggen het huidige abonnement voor je op en zorgen dat je geen dag zonder internet, TV & vaste telefoon hoeft te zitten. Over dubbele kosten hoef je je ook niet druk te maken.

Bespaar op internet, TV & bellen voor thuis

Altijd, overal en wanneer je maar wilt internetten, TV kijken en bellen. Dat kan met Mobiel + Internet, TV & Bellen van Mobiel.nl. Wat je voorkeuren ook zijn, bij ons vergelijk je gemakkelijk alle mogelijkheden. Zo betaal je nooit onnodig teveel. En al heb je een keuze gemaakt, dan is het aansluiten van jouw nieuwe abonnement(en) zo geregeld. Het is natuurlijk handig om met alles voor thuis én je mobiele abonnement voor dezelfde provider te kiezen. En het leuke is dat je dan profiteert van veel extra voordeel.