4,6/5 op Trustpilot 4,6/5
Trustpilot 51.671 reviews

Nieuw bij Mobiel.nl: koopjeskelder met retourdeals

Acties

Schuilt er een echte koopjesjager in jou? Dan is de koopjeskelder van Mobiel.nl waarschijnlijk een plek waar jij je hart kan ophalen. Hier vind je namelijk leuke kortingen op toestellen van allerlei smartphonemerken. Smartphones verdienen een plekje in onze koopjeskelder als deze zijn omgeruild of teruggestuurd door een klant, maar nog bijna in perfecte staat verkeren.

Zorgvuldige controle

Telefoons uit de koopjeskelder zijn nét niet gloednieuw. In de meeste gevallen hebben ze alleen krasjes aan de buitenkant of een missende accessoire, waardoor wij ze niet meer als nieuw willen en kunnen aanbieden. Wij geven jou graag de unieke kans om deze toestellen met een leuke korting te bestellen.

Twee jaar garantie

Natuurlijk controleren wij eerst zorgvuldig en kritisch de staat voordat toestellen in onze koopjeskelder terechtkomen. Ook over de garantie hoef je je niet druk te maken. Op al deze toestellen is twee jaar fabrieksgarantie van toepassing en je krijgt 14 dagen bedenktijd. Is je gekochte toestel onverhoopt kapot? Dan wordt het toestel ter reparatie aangeboden bij de fabrikant. Speciale aanbiedingen, promoties en cashbacks zijn niet geldig bij aanbiedingen uit de koopjeskelder. Je pakket wordt verstuurd op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Je ontvangt je telefoon de volgende dag.

Los of met abonnement bestellen

Lig jij niet wakker van een klein krasje op het scherm of het ontbreken van een accessoire? Check dan snel alle deals van dit moment uit onze koopjeskelder. In deze lijst zie je per smartphone wat er precies ontbreekt en wat de kortingsprijs is.

De ideale deal gevonden? Dan kun je deze los bestellen óf met een abonnement naar keuze. Wil je ‘m combineren met een abonnement? Neem dan even contact op met onze klantenservice via info@mobiel.nl of bel naar 070 - 301 0 301.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 10/21/2019

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht