Blue256GB
128GB
256GB
512GB
Acties
6 maanden gratis Apple Music
6 maanden gratis Apple Music

Ontvang bij de aanschaf van een nieuwe Apple iPhone nu 6 maanden gratis Apple Music. Registreer hiervoor je account binnen 3 maanden na activatie van je nieuwe iPhone en geniet van jouw favoriete muziek. Deze promotie is alleen geldig voor nieuwe Apple Music abonnees en er geldt een maximum van één aanbieding per Apple ID. Voor alle voorwaarden, klik hier.

3 maanden gratis Apple TV+
3 maanden gratis Apple TV+

Ontvang 3 maanden Apple TV+ bij aankoop van een in aanmerking komend toestel. Activeer je gratis Apple TV+-abonnement van 3 maanden in de Apple TV-app.

Hoe te activeren?

 1. Schakel je nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac in en log in met je Apple ID.

 2. Open de Apple TV-app . Zorg dat de nieuwste versie van iOS, iPadOs, tvOS of macOS is geïnstalleerd op je in aanmerking komende device.

 3. De aanbieding verschijnt direct nadat je de Apple TV-app opent. Verschijnt de aanbieding niet? Scrol dan in ‘Nu kijken’ omlaag totdat je hem wel ziet.

 4. Tik op Drie maanden gratis. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren, je factuurgegevens bevestigen of een geldige betaalwijze toevoegen.

Voor alle voorwaarden, klik hier.

Een aanbieding per gezin, ongeacht het aantal aangeschafte Apple devices. Via 'Delen met gezin' kun je het gratis jaar Apple TV+ delen met maximaal vijf andere gezinsleden.

Activeer de aanbieding binnen 90 dagen

Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Data
Vanaf 2 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Providers
Alle opties
Looptijd van je abonnement
Netwerksnelheid
Maximale bijbetaling
Tot € 800
€ 0
€ 2000
Maximale maandprijs
Tot € 80
€ 0
€ 80
Maximale toestelbundel
Tot € 41
€ 0
€ 41

Apple iPhone 14 met Vodafone abonnement

Blue256GB
128GB
256GB
512GB
Op voorraad
9,8
 • Vanaf 2 GB
 • Vanaf 100 min.
 • Vodafone
 • Tot € 800
Er zijn geen resultaten gevonden! Pas je filters aan.

Vodafone is een wereldwijde mobiele speler en zo ook in Nederland. Bij Mobiel.nl vind je veel verschillende Vodafone abonnementen met de Apple iPhone 14. Vodafone was de eerste in Nederland om het 5G-netwerk te introduceren en sindsdien zijn ze constant bezig om jou te voorzien van razendsnel internet. Vind hier het Vodafone abonnement met de iPhone 14 dat het beste bij jou past.

Alle Vodafone Apple iPhone 14 abonnementen onder elkaar

Vodafone is een gevestigde naam in de mobiele wereld en ze vinden het belangrijk dat iedereen overal kan genieten van hun snelle netwerk. Daarom ondersteunt Vodafone de meeste landen binnen Europa om gewoon vanuit de eigen bundel te blijven internetten. Bij Vodafone vind je altijd een passend abonnement met de Apple iPhone 14. Hieronder lees je alles over de verschillende bundels.

Databundels

Bij Vodafone kan je uit verschillende databundels kiezen voor je Apple iPhone 14 abonnement. Je hebt de keuze uit:

 • 2,5 GB: Wil je vooral bereikbaar zijn voor anderen, dan is 2,5 GB genoeg om een enkele keer iets op te zoeken op internet of door social media te scrollen.
 • 10 GB: Een 10 GB abonnement bij Vodafone is voor de meeste mensen meer dan genoeg om onderweg muziek te streamen of filmpjes te kijken op de Apple iPhone 14.
 • 20 GB: Als je veel onderweg bent en een aflevering wil kijken van een serie, is 20 GB een goede optie voor jou. Met 20 GB heb je voldoende data om een paar afleveringen per dag te kijken.
 • 50 GB: Met 50 GB data kan je veel doen met je Apple iPhone 14 Vodafone abonnement. Je kan zonder problemen urenlang video’s kijken in de hoogste kwaliteit.
 • Onbeperkt GB: Met het onbeperkt GB abonnement van Vodafone kan je onbeperkt genieten van het internet zonder dat je bundel op raakt.

Volop extra voordelen bij je Apple iPhone 14 abonnement met Vodafone

Speciaal voor klanten met Ziggo internet thuis krijg je volop extra voordelen bij je Vodafone mobiele abonnement. Mis de volgende voordelen niet:

 • Krijg voorrang op sportwedstrijden, concerten of winacties als Vodafone en Ziggo klant
 • Als de Wifi het even niet doet krijg je 100 GB data als back-up bundel
 • Gratis beveiliging voor je apparaten in huis
 • Tot € 7,50 korting op je Vodafone abonnement
 • Gratis tv-pakket bij Ziggo
 • Dubbele data bij je iPhone 14 Vodafone abonnement

Aantal belminuten en sms'jes

Met alle Vodafone abonnementen kan je onbeperkt sms'en. De bundels van 2.,5 en 10 GB komen met 150 belminuten. Alle andere databundels komen met een onbeperkt aantal belminuten. Bij Vodafone is het vooral een kwestie van kiezen hoeveel data je nodig denkt te hebben.

Looptijd en BKR-registratie

Alle Apple iPhone 14 abonnementen van Vodafone met een toestellening boven de € 250,- worden geregistreerd bij het BKR. Dit betekent dat je een lening hebt lopen, die invloed kan hebben op andere leningen. Op onze pagina ‘Inkomens- en lastentoets & BKR-registratie’ lees je hier meer over.

Voor Apple iPhone 14 abonnementen kun je kiezen uit één- of tweejarige abonnementen:

 • 1 jaar: Het voordeel van een 1-jarig abonnement is dat je flexibeler bent en het toestel eerder hebt afbetaald. Wel vallen je maandlasten hoger uit.
 • 2 jaar: Het voordeel van 2-jarig abonnement is dat je de kosten voor het Apple iPhone 14 abonnement meer kunt spreiden, waardoor de maandlasten lager zijn.