Filters
Merk
Serie
Prijs
€ 0 - € 3000
€ 0
€ 3000
Opslagcapaciteit
Camerakwaliteit
Schermdiagonaal
Beoordeling door klanten
Snelheid
Batterijduur
Extra functionaliteiten
Kleur
Refurbished

Refurbished iPhones van Renewd®

1 resultaten
Sorteren op
  • Apple
  • Ja
Apple iPhone SE 2020 (Refurbished) Black
AppleiPhone SE 2020 (Refurbished)
Op voorraad
7,8
(9)
4.7 inch • 128GB opslag • 3 kleuren • 2 opslagopties
299,-

Refurbished iPhones van Renewd®

Zoek jij een iPhone voor een scherpe prijs? Misschien is een refurbished iPhone wat voor jou. Deze toestellen van Renewd® zijn niet nieuw, maar krijgen een tweede leven zonder dat eraan gesleuteld is. Bij andere resellers worden vaak onderdelen vervangen met onderdelen die niet origineel zijn om zo het toestel te verbeteren. Renewd® laat de gebruikte toestellen controleren door gecertificeerde specialisten op meer dan 80 punten, maakt de toestellen grondig schoon en verpakt ze in een duurzame verpakking.

De volgende toestellen bieden wij nu refurbished aan: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone 8 of iPhone SE 2020.

Hoge kwaliteitscontrole

De Renewd® iPhones zijn zo goed als nieuw, maar heeft mogelijk wat gebruikssporen aan de buitenkant van het toestel. Hierbij moet je denken aan lichte krasjes op de voorkant en/of achterkant van het toestel. Krasjes op het scherm zijn niet zichtbaar als het toestelbeeldscherm aanstaat.

Renewd® maakt gebruik van originele Apple-onderdelen om de originaliteit en kwaliteit van de toestellen te behouden. De pre-owned toestellen worden door gecertificeerde technici streng gecontroleerd op 83 belangrijke punten. Denk aan internetontvangst, speakers, bluetooth en de werking van het touchscreen. Natuurlijk is ook de batterij in een goede conditie. Toch iets kapot wat onder de garantie valt? Je kunt dan gebruikmaken van de gratis reparatieservice van Renewd®, waarbij ze het toestel ophalen en langsbrengen. Er zit twee jaar garantie op dit toestel.

Beter voor het milieu

Kiezen voor een Refurbished telefoon van Renewd® is ook goed voor het milieu. Door een iPhone een tweede leven te geven voorkom je extra uitstoot van CO2. In samenwerking met WeForest zorgt Renewd® er ook nog voor dat iedere verkochte Renewd® iPhone bijdraagt aan een herbebossingsproject in Ethiopië. Een win-win situatie!

Renewd® in het kort

  • 100% Originele onderdelen
  • Voordeliger en milieuvriendelijker dan een nieuwe telefoon
  • Voorzien van het keurmerk Refurbished
  • Gecontroleerd op meer dan 80 punten
  • Mogelijk lichte gebruikssporen

Bekijk hier meer informatie over refurbished toestellen van Renewd®.

De iPhones wordt geleverd met een oplaadkabel, maar zonder oplader en Apple-headset. Deze kun je er eventueel los bijbestellen.

Refurbished keurmerk

Techniek Nederland introduceerde op 15 maart 2019 samen met de marktleiders, waaronder Renewd®, het Keurmerk Refurbished. Deze kwaliteitsstempel staat voor onder andere: kwaliteitsgarantie door robots, financiële zekerheid van bedrijven, uniforme gradaties, professionaliteit van de aanbieders en een tweejarige garantieperiode. Al met al ben je dus verzekerd van een goede koop wanneer je kiest voor iPhones van Renewd®.