Pixel 4a 5G Google Pixel 4a 5G

Verwacht
Geen reviews
De Google Pixel 4a 5G in het kort
  • Dit toestel wordt verwacht
  • Eerste levering nog onbekend

Alles over de Google Pixel 4a 5G

Beschrijving

Google Pixel 4a 5G

Daar is hij dan: de Google Pixel 4a 5G. Dit nieuwe toestel van Google is van alle gemakken voorzien: ondersteuning voor het 5G-netwerk, een 6.2 inch OLED-scherm, tweevoudige camera en mogelijkheid voor dual_sim. Verder beschik je over een behoorlijk werkgeheugen van 6 GB en 128 GB geheugenopslag.

Camera

Op de achterkant van de Google Pixel 4a 5G kun je een tweevoudige camera vinden van 12 MP en 16 MP. Deze bestaan uit een hoofdcamera en een ultragroothoekcamera. Je kunt dan ook veel verschillende foto’s maken. Inzoomen is voor dit toestel geen probleem: je kunt dankzij de software van Google ver inzoomen en uitzoomen. Daarnaast is het toestel ook geschikt om een video te maken. De Google Pixel 4a 5G is namelijk uitgerust met een speciale feature genaamd Cinematic Pan. Dit geeft je video’s een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat je vloeiende video’s maakt en het beeld niet schokkerig is.

Google Assistant

Op een Google-telefoon mag de Google Assistant-feature niet ontbreken. Deze is dan ook erg uitgebreid. Een opvallende nieuwe feature is ‘Hold For Me’. Hiermee krijg je een seintje als je niet langer in de wacht staat bij een telefoontje met een helpdesk. Erg handig als een klantenservice een lange wachttijd heeft!

Flinke batterij

Dankzij de accu in de Pixel 4a 5G kun je volgens de fabrikant tot wel 48 uur uit de voeten zonder oplader. Hiervoor gebruik je de zogenoemde ‘Extreme Battery Saver’. Deze modus zorgt voor een automatisch limiet op actieve apps en zorgt dat alleen de essentiële software de batterij gebruikt. Als je graag je favoriete apps wilt blijven gebruiken tijdens deze modus, kun je die uiteraard toevoegen aan de lijst van apps die je kunnen blijven gebruiken.

Reviews

Er zijn nog geen reviews voor dit toestel