Blue256GB
128GB
256GB
512GB
Acties
6 maanden gratis Apple Music
6 maanden gratis Apple Music

Ontvang bij de aanschaf van een nieuwe Apple iPhone nu 6 maanden gratis Apple Music. Registreer hiervoor je account binnen 3 maanden na activatie van je nieuwe iPhone en geniet van jouw favoriete muziek. Deze promotie is alleen geldig voor nieuwe Apple Music abonnees en er geldt een maximum van één aanbieding per Apple ID. Voor alle voorwaarden, klik hier.

3 maanden gratis Apple TV+
3 maanden gratis Apple TV+

Ontvang 3 maanden Apple TV+ bij aankoop van een in aanmerking komend toestel. Activeer je gratis Apple TV+-abonnement van 3 maanden in de Apple TV-app.

Hoe te activeren?

 1. Schakel je nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac in en log in met je Apple ID.

 2. Open de Apple TV-app . Zorg dat de nieuwste versie van iOS, iPadOs, tvOS of macOS is geïnstalleerd op je in aanmerking komende device.

 3. De aanbieding verschijnt direct nadat je de Apple TV-app opent. Verschijnt de aanbieding niet? Scrol dan in ‘Nu kijken’ omlaag totdat je hem wel ziet.

 4. Tik op Drie maanden gratis. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren, je factuurgegevens bevestigen of een geldige betaalwijze toevoegen.

Voor alle voorwaarden, klik hier.

Een aanbieding per gezin, ongeacht het aantal aangeschafte Apple devices. Via 'Delen met gezin' kun je het gratis jaar Apple TV+ delen met maximaal vijf andere gezinsleden.

Activeer de aanbieding binnen 90 dagen

Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Data
Vanaf 2 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Providers
Alle opties
Looptijd van je abonnement
Netwerksnelheid
Maximale bijbetaling
Tot € 800
€ 0
€ 2000
Maximale maandprijs
Tot € 80
€ 0
€ 80
Maximale toestelbundel
Tot € 41
€ 0
€ 41

Apple iPhone 14 met KPN abonnement

Blue256GB
128GB
256GB
512GB
Op voorraad
9,8
 • Vanaf 2 GB
 • Vanaf 100 min.
 • KPN
 • Tot € 800

Alle KPN abonnementen op een rijtje

voordeligste optie per databundel

Apple iPhone 14 met KPN abonnement

2 jaar
500 Mbps
KPN 5G
3 GB in EU
 • Tot 34% korting
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
34,50
per maand
311,-
bijbetaling
gemiddeld 47,46p.m.

Apple iPhone 14 met KPN abonnement

2 jaar
500 Mbps
KPN 5G
12 GB in EU
 • Tot 34% korting
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
48,-
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 48,-p.m.

Apple iPhone 14 met KPN abonnement

2 jaar
500 Mbps
KPN 5G
20 GB in EU
 • Tot 34% korting
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
52,50
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 52,50p.m.

Apple iPhone 14 met KPN abonnement

2 jaar
500 Mbps
KPN 5G
50 GB in EU
 • Tot 34% korting
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
54,50
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 54,50p.m.
Voorbeeldberekening toestelbundel
AanbiedingTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuur overeenkomstVaste rente / JKP
Apple iPhone 14 + KPN719,00311,00408,0017,0024 maanden0%
Apple iPhone 14 + KPN672,000,00672,0028,0024 maanden0%
Apple iPhone 14 + KPN600,000,00600,0025,0024 maanden0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door de Finance B.V. van de gekozen provider. Lees hier meer over gespreid betalen en het Europees standaard formulier. Websend B.V. bemiddelt namens verschillende partijen en treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor de Finance B.V. van de gekozen provider en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.

De Apple iPhone 14 met een KPN abonnement koop je bij Mobiel.nl! KPN behoort tot de grootste mobiele aanbieders in Nederland en heeft een uitstekend netwerk met snel internet om aan al jouw behoeften te voldoen. KPN vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van hun supersnelle 5G-netwerk. Daarom biedt KPN verschillende abonnementen aan, zodat jij een abonnement kan vinden die helemaal bij je past.

Alle Apple iPhone 14 abonnementen van KPN op een rijtje

Hieronder vind je een overzicht van alle databundels, bel/sms bundels en de looptijden die KPN aanbiedt. Wat handig is om te weten en een fijne service van KPN, is dat je 1 keer per 31 dagen je abonnement omhoog of omlaag kan aanpassen nadat de eerste maand van je contract is verstreken. Ook kun je bij KPN gratis je nummer behouden, mits je huidige contract is afgelopen of je vier maanden voor de einddatum van je huidige contract zit.

Databundels

KPN biedt bij een iPhone 14 abonnement verschillende databundels aan. We leggen je uit wat je met elke hoeveelheid data kunt doen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken welke databundel het beste bij je past:

 • 0 GB: Je kunt met je Apple iPhone 14 abonnement van KPN alleen bellen, sms'en en gebruikmaken van Wifi-verbindingen.
 • 3 GB: Je kunt je KPN iPhone 14 abonnement gebruiken om een paar keer per maand zonder Wifi te surfen op het internet, e-mails te versturen en ontvangen en gebruikmaken van enkele social media apps.
 • 12 GB: Het KPN iPhone 14 abonnement met 12 GB is geschikt voor mensen die veel onderweg zijn en hun telefoon gebruiken voor het bekijken van video's, streamen van muziek en het spelen van online games. Dit abonnement biedt voldoende data om een hele maand door te komen.
 • 20 GB: Het Apple iPhone 14 abonnement met 20 GB van KPN is voor mensen die zowel zakelijk als privé zeer actief zijn op hun telefoon en bijvoorbeeld vaak video's in hogere kwaliteit willen bekijken en regelmatig online games spelen.
 • Onbeperkt GB: Het KPN iPhone 14 unlimited data abonnement is echt voor de echte grootgebruikers, die niet altijd toegang tot Wifi hebben maar wel onbeperkt en onbezorgd willen streamen, gamen en downloaden.

Combivoordeel bij je Apple iPhone 14 KPN abonnement

Combineer je Apple iPhone 14 KPN abonnement met andere KPN abonnementen op hetzelfde adres of KPN thuis en ontvang extra voordelen:

 • Elke maand € 5,- Entertainmentkorting
 • Tot € 7,50 korting op je Apple iPhone 14 KPN abonnement
 • Gratis Pluspakket met tv zenders
 • Gratis onderling bellen en MB’s delen

Aantal belminuten en sms’jes

KPN biedt twee bundels aan voor bellen en sms’en. Bel je meerdere keren per week, dan doe je er goed aan om voor het onbeperkt bellen en sms'en abonnement te kiezen. Wanneer dit niet het geval is, zit je over het algemeen goed met 150 belminuten / sms’jes.

Looptijd en BKR-registratie

Zijn de toestelkosten over de gehele looptijd van je abonnement meer dan 250 euro? Dan krijg je een BKR-registratie, waardoor je minder kunt lenen bij een bank. Op onze pagina Inkomens- en lastentoets & BKR-registratie kun je meer lezen over de BKR-registratie.

KPN biedt twee looptijden aan:

 • 1 jaar: Ideaal als je niet te lang wil vastzitten aan je abonnement. Wel heb je hogere maandlasten, omdat je de Apple iPhone 14 in 12 maanden moet aflossen.
 • 2 jaar: Dit is de meest gekozen optie, omdat je de Apple iPhone 14 verspreid over 24 maanden kunt afbetalen.