Alles over de Motorola Razr 2022 (los toestel)

Beschrijving

Wil je graag een grote, snelle smartphone die wel eenvoudig mee te nemen is? Dan is de nieuwe Motorola Razr 2022 echt wat voor jou. Dit toestel is opvouwbaar, uitgerust met een OLED-beeldscherm en heeft een zeer snelle processor. De vouw in het beeldscherm is praktisch onzichtbaar, wat een naadloze uitstraling en een soepel gevoel geeft.

Optische beeldstabilisatie

Met de twee camera's aan de achterkant van de Motorola Razr 2022 kan je verschillende soorten foto's maken, zowel groothoekopnamen als close-ups zijn geen probleem. De hoofdcamera van 50 megapixel zorgt ervoor dat je foto's scherp zijn en met de groothoeklens van 13 megapixel fotografeer je eenvoudig grote gebouwen. Bovendien is de Motorola Razr 2022 uitgerust met optische beeldstabilisatie (OIS). Hierdoor zullen je foto's altijd haarscherp zijn, omdat OIS onscherpe foto's en video's voorkomt die het gevolg zijn van onbedoelde camerabewegingen. Het is dus niet langer nodig om een vaste hand te hebben om de beste foto's te kunnen schieten.

Hoge resolutie

Maak je graag video's voor bijvoorbeeld TikTok? Dat kan met de Motorola Razr 2022 zelfs in 8K resolutie. Het toestel kan je daarnaast in een hoek van 90 graden neerzetten en zal zelfstandig blijven staan. Ideaal zodat jij je handen vrij hebt om een video op te nemen of om handsfree te bellen terwijl je bijvoorbeeld eten kookt.

Quick view-display

Met het 2.7 inch Quick view-display blijf je verbonden zonder je toestel open te klappen. Je kan hier bijvoorbeeld meldingen op bekijken, berichten op beantwoorden en nummers op afspelen. Het Quick view-display van de Motorola Razr 2022 is volledig naar je persoonlijke voorkeuren in te richten, zo is er altijd wel iets dat bij je past.

Het Quick view-display komt ook erg goed van pas bij het maken van foto's. Op het display zal dan namelijk een voorvertoning van de foto te zien zijn, zodat je nooit meer een groepsfoto maakt waar iemand achteraf maar half op blijkt te staan. Tevens helpt de ingebouwde glimlachtimer ook bij het maken van de perfecte groepsfoto. De camera neemt dan automatisch een foto als iedereen in het frame glimlacht.

OLED-beeldscherm

Kleuren komen echt tot leven op de Motorola Razr 2022 door de OLED-technologie. Hiermee kunnen pixels helemaal uitgeschakeld worden en zal zwart er ook echt als zwart uitzien, wat een duidelijk contrast oplevert.

De Razr 2022 is met een 6.67 inch beeldscherm een grote telefoon, maar door de opvouwbaarheid ervaar je ook alle gemakken van een kleine smartphone. Zo kun je afhankelijk van je bezigheden zelf kiezen welk beeldscherm je gebruikt. Het grote beeldscherm is ideaal voor het kijken van video's, en met de 144 Hz verversingssnelheid heb je geen last van haperingen.

Tot slot is een OLED-beeldscherm door het uitschakelen van de pixels ook energiezuiniger. Is je telefoon toch bijna leeg en sta je op het punt van vertrekken? Met de bijgeleverde snellader laad je de Motorola Razr 2022 binnen enkele minuten op.

Populaire specificaties

Introductie
Augustus 2022
Formaat
Groot
Grootte
6.67 inch
Camerakwaliteit
Uitstekend
Snelheidsklasse
Zeer Snel
Opslagcapaciteit
256GB

Standaard meegeleverd

Standaard meegeleverd

Reviews

10,0
op basis van 1 review

Beoordeling

(1)
(0)