T-Mobile abonnementen

Stel eenvoudig jouw abonnement met telefoon of sim only van T-Mobile samen.

Telefoon met T-Mobile abonnement

Populaire telefoonmerken bij een T-Mobile abonnement

Apple iPhone
Samsung
OPPO
OnePlus

Alle telefoons en merken ›

Meer van T-Mobile

Alles over T-Mobile

T-Mobile is een internationaal gevestigde naam op het gebied van telecommunicatie. Het bedrijf staat voor innovatie, scherpe tarieven en een goede bereikbaarheid wereldwijd. T-Mobile is één van de grootste telecombedrijven van Nederland met bijna 7 miljoen klanten die hun mobiele netwerk gebruiken.

T-Mobile Klantvoordeel

Heb je meerdere T-Mobile-abonnementen en/of T-Mobile Thuis op jouw adres? Dan ontvang je 2 GB extra data en € 2,50 korting per maand of zelfs 10,- korting op je Unlimited abonnement. Ga nadat je het abonnement hebt besteld naar My T-Mobile (je persoonlijke account) om de maandelijkse korting aan te vragen.

T-Mobile Go (Unlimited EU)

Met T-Mobile Go kan je onbeperkt bellen in Nederland en op vakantie in de EU. Het abonnement maandelijks naar je wensen bijstellen kan ook. Met Go Unlimited biedt T-Mobile de mogelijkheid een tweejarig abonnement af te sluiten met onbeperkt mobiele data, sms’en en bellen voor een vast bedrag per maand op het nieuwe 5G netwerk. Met Go Unlimited EU krijg je onbeperkt de hoogste datasnelheid van T-Mobile via 5G in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en in de EU en zestig dagen onbeperkt dataverbruik in de EU. Kies je voor Unlimited Plus dan kun je ook van Nederland naar de EU onbeperkt bellen.

5G van T-Mobile

Naast dat het netwerk van T-Mobile het meest bekroonde netwerk is van Nederland, hebben zij nu ook een snel 5G-netwerk met landelijke dekking. Dit betekent dat dat 90% van de inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile. Zo blijf jij overal verbonden met de mogelijkheden van nu en van straks. Het 5G-netwerk zorgt namelijk voor ongekende snelheden, eindeloze mogelijkheden en een nóg betere netwerkervaring. 5G van T-Mobile maakt je leven makkelijker, leuker en veiliger. Heb je nog geen 5G-toestel? Dan kan je nog gebruik maken van het stabiele en betrouwbare 4G(+) netwerk van T-Mobile.

My T-Mobile

Op de website van T-Mobile kun je inloggen op My T-Mobile. Hier heb je toegang tot je facturen, verbruik, abonnement, spaarpunten, pukcode en meer. Met de My T-Mobile app heb je altijd en overal toegang tot je belangrijkste gegevens. De app is altijd gratis, of je nu in Nederland of in het buitenland bent. Het gebruik van de app kost namelijk geen data.

Voordeelbundels

T-Mobile biedt verschillende bundels waarmee je gebruik maakt van leuke voordelen. Nieuw van T-Mobile is de MB-verdeler waarmee je zelf bepaalt op welk apparaat jij je MB’s gebruikt. Je kunt dus internetten vanuit één bundel met al je apparaten, zonder extra maandelijkse kosten. Ook heeft T-Mobile een aanvullende bundel geïntroduceerd, waarmee onveilig dataverkeer van websites en apps worden geblokkeerd. Extra Veilig Online is een vorm van antivirussoftware in het mobiele netwerk van T-Mobile. Of maak met korting gebruik van de muziekdienst Deezer. Je kunt overal muziek streamen en offline beluisteren.

T-Mobile in het buitenland

Met de Roam Like at Home regelgeving kan je de belminuten, sms’jes en MB’s uit je abonnement ook gebruiken in de EU, IJsland en Noorwegen. Als je bundel op is, dan betaal je hetzelfde tarief buiten de bundel als in Nederland. Zijn je MB’s op? Dan stopt je internetverbinding en kan je direct een aanvuller kopen. De aanvuller is geldig in Nederland én de EU. Telefoontjes vanuit Nederland naar het buitenland vallen niet onder de Roam Like at Home regelgeving. Dit geldt ook voor het gebruik van je bundels buiten de EU.