4,5/5 op Trustpilot 4,5/5
Trustpilot 53.640 reviews

T-Mobile vijf keer het beste geteste mobiele netwerk

Nieuwe ontwikkelingen

Ieder jaar test Umlaut in verschillende landen de kwaliteit van mobiele netwerken. Ook afgelopen jaar heeft het onafhankelijke bedrijf de drie Nederlandse netwerken, KPN, Vodafone en T-Mobile, naast elkaar gelegd. In 2021 kwam T-Mobile voor de vijfde keer op rij als beste uit de test.

5x op een rij Best geteste netwerk wereldwijd

Tijdens de test zijn er 1000 punten te verdienen, verdeeld over de onderdelen bellen, internetten en crowdsourcing. Voor het eerst werd de 5G-dekking meegenomen in het onderzoek. In totaal heeft T-Mobile maar liefst 962 van de 1000 punten verdiend met zijn netwerk. Een prachtige score, waarmee de provider zelfs wereldwijd het best geteste netwerk in 2021 heeft.

Ook KPN gooit hoge ogen

Alle drie de Nederlandse providers komen positief naar voren in de test. KPN heeft uitstekend gescoord met acht punten minder dan T-Mobile en heeft hiermee een vijfde plek in de wereldlijst bemachtigd. Twee Nederlandse providers in de top 5, dus! Vodafone heeft met 945 punten ook een mooie score behaald.

Snel internet op 4G én 5G

Wil jij ook supersnel internet op je telefoon? Vergelijk onze sim only-abonnementen en telefoons met abonnement van alle providers en kies slim wat het beste bij jouw wensen past. Kies bijvoorbeeld voor een sim only of abonnement met telefoon van T-Mobile en geniet van het best geteste netwerk. Wat je ook kiest, via Mobiel.nl heb je altijd de beste netwerken van de wereld tot je beschikking.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 3/4/2021

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht