Star Light128GB
128GB
256GB
Acties
6 maanden gratis Apple Music
6 maanden gratis Apple Music

Ontvang bij de aanschaf van een nieuwe Apple iPhone nu 6 maanden gratis Apple Music. Registreer hiervoor je account binnen 3 maanden na activatie van je nieuwe iPhone en geniet van jouw favoriete muziek. Deze promotie is alleen geldig voor nieuwe Apple Music abonnees en er geldt een maximum van één aanbieding per Apple ID. Voor alle voorwaarden, klik hier.

3 maanden gratis Apple TV+
3 maanden gratis Apple TV+

Ontvang 3 maanden Apple TV+ bij aankoop van een in aanmerking komend toestel. Activeer je gratis Apple TV+-abonnement van 3 maanden in de Apple TV-app.

Hoe te activeren?

 1. Schakel je nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac in en log in met je Apple ID.

 2. Open de Apple TV-app . Zorg dat de nieuwste versie van iOS, iPadOs, tvOS of macOS is geïnstalleerd op je in aanmerking komende device.

 3. De aanbieding verschijnt direct nadat je de Apple TV-app opent. Verschijnt de aanbieding niet? Scrol dan in ‘Nu kijken’ omlaag totdat je hem wel ziet.

 4. Tik op Drie maanden gratis. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren, je factuurgegevens bevestigen of een geldige betaalwijze toevoegen.

Voor alle voorwaarden, klik hier.

Een aanbieding per gezin, ongeacht het aantal aangeschafte Apple devices. Via 'Delen met gezin' kun je het gratis jaar Apple TV+ delen met maximaal vijf andere gezinsleden.

Activeer de aanbieding binnen 90 dagen

Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Data
Vanaf 2 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Providers
Alle opties
Looptijd van je abonnement
Netwerksnelheid
Maximale bijbetaling
Tot € 500
€ 0
€ 2000
Maximale maandprijs
Tot € 80
€ 0
€ 80
Maximale toestelbundel
Tot € 41
€ 0
€ 41

Apple iPhone 13 met T-Mobile abonnement

Star Light128GB
128GB
256GB
Op voorraad
 • Vanaf 2 GB
 • Vanaf 100 min.
 • T-Mobile
 • Tot € 500

Alle T-Mobile abonnementen op een rijtje

voordeligste optie per databundel

Apple iPhone 13 met T-Mobile abonnement

2 jaar
256 Mbps
T-Mobile 5G
3 GB in EU
 • Tot 26% korting
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
39,50
per maand
36,-
bijbetaling
gemiddeld 41,-p.m.

Apple iPhone 13 met T-Mobile abonnement

2 jaar
256 Mbps
T-Mobile 5G
10 GB in EU
 • Tot 26% korting
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
42,-
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 42,-p.m.

Apple iPhone 13 met T-Mobile abonnement

2 jaar
256 Mbps
T-Mobile 5G
20 GB in EU
 • Tot 26% korting
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
45,50
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 45,50p.m.

Apple iPhone 13 met T-Mobile abonnement

2 jaar
256 Mbps
T-Mobile 5G
35 GB in EU
 • Tot 26% korting
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
60,-
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 60,-p.m.
Voorbeeldberekening toestelbundel
AanbiedingTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuur overeenkomstVaste rente / JKP
Apple iPhone 13 + T-Mobile636,0036,00600,0025,0024 maanden0%
Apple iPhone 13 + T-Mobile624,000,00624,0026,0024 maanden0%
Apple iPhone 13 + T-Mobile612,000,00612,0025,5024 maanden0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door de Finance B.V. van de gekozen provider. Lees hier meer over gespreid betalen en het Europees standaard formulier. Websend B.V. bemiddelt namens verschillende partijen en treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor de Finance B.V. van de gekozen provider en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Bij Mobiel.nl kan je de Apple iPhone 13 met een T-Mobile abonnement kopen. T-Mobile behoort tot de vooraanstaande mobiele providers in Nederland en beschikt over een uitstekend netwerk met supersnel internet dat aan al je behoeften voldoet. T-Mobile hecht veel belang aan het feit dat iedereen kan profiteren van hun geavanceerde 5G-netwerk van topkwaliteit. Daarom bieden ze een breed scala aan abonnementen aan, zodat jij het abonnement met de Apple iPhone 13 kunt vinden die perfect bij je past!

De verschillende abonnementen van T-Mobile met de Apple iPhone 13 onder elkaar

Bij Mobiel.nl begrijpen we dat het maken van de juiste keuze niet altijd eenvoudig is. Daarom willen we je graag helpen om de meest verstandige beslissing te nemen voor een Apple iPhone 13 met een T-Mobile abonnement. Hieronder vind je de informatie over de verschillende aangeboden databundels, bel- en sms bundels en looptijden bij T-Mobile.

Databundels

Bij T-Mobile kun je kiezen uit verschillende databundels in combinatie met de Apple iPhone 13. Hieronder vind je een handig overzicht van alle beschikbare databundels en een uitleg over wat je met elke bundel kunt doen:

 • 1 GB: Een bundel met 1 GB is voor mensen die goed bereikbaar willen zijn via apps zoals WhatsApp en af en toe iets opzoeken op internet.
 • 3 GB: Met 3 GB aan data kun je al wat meer doen zoals social media gebruiken of enkele uren per maand muziek streamen.
 • 10 GB: Het T-Mobile iPhone 13 abonnement met 10 GB is ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn en graag video's bekijken of de hele reis naar muziek willen luisteren.
 • 20 GB: De 20 GB bundel van T-Mobile voor je Apple iPhone 13 is perfect als je ook regelmatig games wilt spelen op je telefoon. Daarnaast kun je ook met 20 GB data video's bekijken in hoge kwaliteit.
 • Onbeperkt GB: Onbeperkt internet is perfect voor zwaar datagebruik zoals streamen of grote games. Je hebt geen omkijken naar de data, omdat je onbeperkt kunt gebruik maken van internet op je iPhone 13 met dit T-Mobile abonnement.
 • Onbeperkt GB (Unlimited Plus): Met het Unlimited Plus T-Mobile abonnement heb je ook onbeperkt internet op je Apple iPhone 13. Daarnaast kun je onbeperkt bellen binnen de EU en extra veilig internetten.
 • Onbeperkt GB (Unlimited & Entertainment): Voor ultiem entertainment biedt het Unlimited & Entertainment-abonnement van T-Mobile op je Apple iPhone 13 een standaard Netflix- en Videoland Plus-account. Zo kun je onbeperkt genieten van je favoriete series en films!

Met T-Mobile klantvoordeel nog meer voordelen

Als je al andere mobiele T-Mobile abonnementen of T-Mobile Thuis hebt op hetzelfde adres bij het afsluiten van je Apple iPhone 13 T-Mobile abonnement, profiteer je van eventuele klantvoordelen:

 • Op alle niet onbeperkte databundels € 2,50 korting per maand
 • 2 GB extra data bovenop je bundel
 • Op alle onbeperkte databundels € 10,- korting per maand
 • Op internet voor thuis € 5,00 korting per maand

Aantal belminuten en sms'jes

Er zijn twee belbundels beschikbaar bij T-Mobile. De bundel met 120 belminuten en onbeperkte sms'jes is ideaal voor als je weinig belt en sms’t per maand. Bel en sms je wel regelmatig? Dan is het onbeperkte abonnement de slimste keuze voor jou. Goed om te weten is dat alle Unlimited abonnementen standaard met een onbeperkt aantal belminuten en sms'jes is.

Looptijd en BKR-registratie

Alle abonnementen bij T-Mobile in combinatie met de Apple iPhone 13 waarbij de lening boven de € 250,- uitkomt, worden bij het BKR geregistreerd. Een BKR-registratie is niet erg, maar kan wel invloed hebben op andere leningen. Lees hier meer over de BKR-registratie.

T-Mobile abonnementen met de Apple iPhone 13 komen in twee looptijden:

 • 1 jaar: Een 1-jarig abonnement is ideaal als je graag het toestel snel afbetaald en flexibel wil zijn.
 • 2 jaar: Als je een 2-jarig abonnement kiest, kun je het bedrag van de Apple iPhone 13 meer verspreiden over het T-Mobile abonnement. Wel zit je langer aan het abonnement vast.