Gold128GB
128GB
256GB
512GB
Acties
6 maanden gratis Apple Music
6 maanden gratis Apple Music

Ontvang bij de aanschaf van een nieuwe Apple iPhone nu 6 maanden gratis Apple Music. Registreer hiervoor je account binnen 3 maanden na activatie van je nieuwe iPhone en geniet van jouw favoriete muziek. Deze promotie is alleen geldig voor nieuwe Apple Music abonnees en er geldt een maximum van één aanbieding per Apple ID. Voor alle voorwaarden, klik hier.

3 maanden gratis Apple TV+
3 maanden gratis Apple TV+

Ontvang 3 maanden Apple TV+ bij aankoop van een in aanmerking komend toestel. Activeer je gratis Apple TV+-abonnement van 3 maanden in de Apple TV-app.

Hoe te activeren?

 1. Schakel je nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac in en log in met je Apple ID.

 2. Open de Apple TV-app . Zorg dat de nieuwste versie van iOS, iPadOs, tvOS of macOS is geïnstalleerd op je in aanmerking komende device.

 3. De aanbieding verschijnt direct nadat je de Apple TV-app opent. Verschijnt de aanbieding niet? Scrol dan in ‘Nu kijken’ omlaag totdat je hem wel ziet.

 4. Tik op Drie maanden gratis. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren, je factuurgegevens bevestigen of een geldige betaalwijze toevoegen.

Voor alle voorwaarden, klik hier.

Een aanbieding per gezin, ongeacht het aantal aangeschafte Apple devices. Via 'Delen met gezin' kun je het gratis jaar Apple TV+ delen met maximaal vijf andere gezinsleden.

Activeer de aanbieding binnen 90 dagen

Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Data
Vanaf 2 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Providers
Alle opties
Looptijd van je abonnement
Netwerksnelheid
Maximale bijbetaling
Tot € 800
€ 0
€ 2000
Maximale maandprijs
Tot € 80
€ 0
€ 80
Maximale toestelbundel
Tot € 41
€ 0
€ 41

Apple iPhone 14 Pro met KPN abonnement

Gold128GB
128GB
256GB
512GB
Op voorraad
9,6
 • Vanaf 2 GB
 • Vanaf 100 min.
 • KPN
 • Tot € 800

Alle KPN abonnementen op een rijtje

voordeligste optie per databundel

Apple iPhone 14 Pro met KPN abonnement

2 jaar
500 Mbps
KPN 5G
3 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
33,50
per maand
599,-
bijbetaling
gemiddeld 58,46p.m.

Apple iPhone 14 Pro met KPN abonnement

2 jaar
500 Mbps
KPN 5G
12 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
60,-
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 60,-p.m.

Apple iPhone 14 Pro met KPN abonnement

2 jaar
500 Mbps
KPN 5G
20 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
65,50
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 65,50p.m.

Apple iPhone 14 Pro met KPN abonnement

2 jaar
500 Mbps
KPN 5G
50 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
67,50
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 67,50p.m.
Voorbeeldberekening toestelbundel
AanbiedingTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuur overeenkomstVaste rente / JKP
Apple iPhone 14 Pro + KPN1.007,00599,00408,0017,0024 maanden0%
Apple iPhone 14 Pro + KPN960,000,00960,0040,0024 maanden0%
Apple iPhone 14 Pro + KPN912,000,00912,0038,0024 maanden0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door de Finance B.V. van de gekozen provider. Lees hier meer over gespreid betalen en het Europees standaard formulier. Websend B.V. bemiddelt namens verschillende partijen en treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor de Finance B.V. van de gekozen provider en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Bij Mobiel.nl kun je de Apple iPhone 14 Pro aanschaffen met een KPN abonnement! Als één van de grootste mobiele aanbieders van Nederland beschikt KPN over een uitstekend netwerk met razendsnel internet, waarmee ze aan al jouw mobiele behoeften voldoen. KPN hecht veel waarde aan het bieden van 5G voor iedereen en biedt daarom diverse abonnementen aan die volledig aansluiten, afhankelijk van jouw wensen!

Alle KPN abonnementen voor de Apple iPhone 14 Pro uitgelegd

Bekijk hieronder het overzicht van alle databundels, bel/sms bundels en looptijden die KPN aanbiedt. Bij KPN kun je gemakkelijk je abonnement aanpassen na de eerste maand van je contract, zodat het altijd past bij jouw behoeften. Bovendien biedt KPN de service om gratis je nummer te behouden, mits je huidige contract is afgelopen of je nog maximaal vier maanden voor de einddatum van je contract zit.

Databundels

Bij een KPN abonnement voor de Apple iPhone 14 Pro kun je kiezen uit verschillende databundels. Om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze, leggen we hieronder uit wat je met elke hoeveelheid data kunt doen:

 • 0 GB: Met deze bundel kun je alleen bellen en sms'en. Gebruikmaken van internet kan alleen via Wifi-verbindingen. Ideaal als je weinig tot geen gebruik maakt van het internet buitenshuis.
 • 3 GB: Deze bundel is geschikt voor mensen die af en toe zonder Wifi op het internet willen surfen, e-mails willen versturen en enkele social media apps willen gebruiken.
 • 12 GB: Ben je veel onderweg en gebruik je je telefoon voor het bekijken van video's, streamen van muziek en het spelen van online games? Dan is dit KPN abonnement voor de Apple iPhone 14 Pro een goede keuze. Hiermee heb je genoeg data voor een hele maand.
 • 20 GB: Voor gebruikers die bijvoorbeeld vaak video's in hogere kwaliteit willen bekijken en regelmatig online games spelen, is deze bundel de één van de slimste opties.
 • Onbeperkt GB: Met het unlimited data abonnement van KPN ben je als grootgebruiker altijd en overal online op je iPhone 14 Pro, zonder je zorgen te maken over je datalimiet.

Combivoordelen met je Apple iPhone 14 Pro KPN abonnement

Bij het combineren van je iPhone 14 Pro KPN abonnement met andere KPN abonnementen op hetzelfde adres of KPN thuis, profiteer je van de volgende extra voordelen:

 • Elke maand € 5,- korting op entertainment
 • Tot € 7,50 korting op je KPN abonnement met de iPhone 14 Pro
 • Gratis tv zenders bij het Pluspakket
 • Onderling gratis bellen en MB’s delen

Aantal belminuten en sms'jes

Bij KPN kun je kiezen uit twee bundels voor bellen en sms'en. Als je regelmatig belt, is het onbeperkt bellen/ sms'en abonnement de beste keuze. Als je minder vaak belt of sms't, is de bundel met 150 belminuten/ sms'jes genoeg.

Looptijd en BKR-registratie

Als je iPhone 14 Pro toestelbundel gedurende de gehele looptijd hoger is dan €250, krijg je een BKR-registratie. Dit kan invloed hebben op toekomstige leningen. Op onze pagina over inkomens- en lastentoets & BKR-registratie kun je hier meer over lezen.

Bij KPN heb je de keuze tussen twee looptijden:

 • 1 jaar: Ideaal als je niet te lang aan je abonnement wilt vastzitten, maar wel hogere maandlasten wilt hebben. Je lost de Apple iPhone 14 in 12 maanden af.
 • 2 jaar: Dit is de meest gekozen optie, omdat je de Apple iPhone 14 in 24 maanden kunt afbetalen. Zo worden de kosten meer verspreid.