50+ Mobiel en Mobiel.nl gaan samenwerken

Nieuwe ontwikkelingen

Nieuw bij Mobiel.nl: provider 50+ Mobiel. Abonnementen van 50+ Mobiel.nl zijn nu officieel verkrijgbaar op de website.

50+ Mobiel en Mobiel.nl gaan samenwerken

Zoek jij een voordelig sim only-abonnement? Het aanbod van 50plus Mobiel is makkelijk te vergelijken én te kopen vanaf nu bij Mobiel.nl. Zo kun je zelf een slimme keuze maken.

Bij Mobiel.nl kun je daarnaast ook kiezen voor een abonnement met telefoon van 50+ Mobiel. Ideaal als je toe bent aan een nieuw toestel, of de oude nou kapot is of je telefoon verouderd is. Uiteraard is 50+ Mobiel niet alleen voor mensen boven de 50, iedereen is welkom bij deze provider.

Over 50+ Mobiel

50+ Mobiel is een Nederlandse sim only-provider die sinds 2021 bestaat en gebruikmaakt van de masten van Vodafone. Oprichter Edgar de Beule zag dat providers zich vooral richten op jonge klanten en besloot 50+ Mobiel als tegenhanger op te richten.

Naast een scherp tarief biedt 50plus Mobiel ook extra services, zoals hulpfilmpjes, een app en een Buiten Bundel Buffer. Hierdoor betaal je niet gelijk de hoofdprijs wanneer je meer data gebruikt dan er in je bundel zit.

Actie: Veel Voor Weinig Dagen

Profiteer nu van de Veel Voor Weinig Dagen, waar je 12 maanden lang extra korting krijgt bij een 2-jarig abonnement! Daarnaast krijg je er gratis onbeperkt bellen bij en hoef je ook geen aansluitkosten te betalen. Deze actie geldt voor zowel sim only-abonnementen als abonnementen in combinatie met een telefoon.


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden

Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Nieuwsbrief Mobiel.nl

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief:

  • Als eerste op de hoogte
  • De beste aanbiedingen
  • Nieuwe smartphones
  • De laatste nieuwtjes

Aanmelden nieuwsbrief Mobiel.nl