4,6/5
Trustpilot 50.025 reviews

Mobiel.nl en Lebara gaan samenwerken

Nieuwe ontwikkelingen

Provider Lebara en Mobiel.nl slaan de handen ineen. Vanaf nu zijn de abonnementen van Lebara officieel verkrijgbaar op onze website.

Het aanbod van Lebara is gelijk eenvoudig te vergelijken en te kopen bij Mobiel.nl. Zo heb je nog meer mogelijkheden om uit ons assortiment de slimste keuze te maken.

Over Lebara

Lebara is een telecomaanbieder die actief is in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. Het bedrijf is in 2001 opgericht door Leon Rasiah, Baskaran Kandiah en Ratheesan Yoganathan. Als je de eerste twee letters per voornaam neemt en achter elkaar zet, vormt deze de naam Lebara. De drie oprichters komen uit Sri Lanka en hun doel was om ervoor te zorgen dat iedereen voordelig naar huis kunt bellen. Daar staan ze vandaag ook nog steeds voor, of je nou belt vanuit Maastricht of Hong Kong.

Nu 6 maanden 50% korting op sim only-abonnement bij Lebara

Profiteer nu van de eerste zes maanden met 50% korting! Daarnaast betaal je tijdelijk ook geen aansluitkosten. Ook heeft Lebara ook een aantal scherpe deals op abonnementen met telefoons. Deze aanbieding loopt tot en met 31 januari 2022.

Bekijk de actie hier

Geschreven door: Samantha
Geplaatst op: 1/10/2022

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht