4,7/5
Trustpilot 49.467 reviews

Mobiel.nl biedt sim only van Budget Mobiel aan

Nieuwe ontwikkelingen

Het is nu ook mogelijk om het sim only-aanbod van provider Budget Mobiel te vergelijken en kopen bij Mobiel.nl. Vanaf 1 maart 2021 is de provider toegevoegd aan het uitgebreide assortiment. Met deze aanvulling in mobiele abonnementen hebben onze klanten nóg meer mogelijkheden om de slimste keuze te maken.

Over Budget Mobiel

Zoals de naam ‘Budget Mobiel’ al doet vermoeden, ben je voor een goedkoop mobiel abonnement bij deze provider aan het juiste adres. Je geniet van zoveel mogelijk internet, belminuten en sms’jes voor een lage prijs. De provider maakt gebruik van het betrouwbare en stabiele KPN-netwerk.

Eenvoudig aanbod

Budget Mobiel houdt het aanbod graag eenvoudig door slechts twee abonnementen aan te bieden. Kies voor Budget Mobiel Onbeperkt met onbeperkt internetten, bellen en sms’en óf Budget Mobiel Basis met 7 GB internet en onbeperkt bellen en sms’en.

Eenvoudig vergelijken en kopen bij Mobiel.nl

Het vergelijken en kopen van je mobiele abonnement of nieuwe smartphone doe je eenvoudig en snel bij Mobiel.nl. Wij zetten al het aanbod van de toonaangevende providers en merken overzichtelijk op een rijtje, zodat jij slim zelf de juiste keuze kan maken.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 3/1/2021

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht