4,7/5
Trustpilot 48.209 reviews

Vodafone Red Together: één grote bundel om te delen

Nieuwe ontwikkelingen

Vanaf nu kan je bij Vodafone een Red Together-abonnement afsluiten. Red Together is een handig en voordelig abonnement voor het hele gezin. Met zijn allen gebruik je één grote databundel om met elkaar te delen. Hoe het precies werkt lees je hier.

Met Red Together breng je meerdere personen samen onder één abonnement. Voor deze groep is er één beheerder. Deze persoon schaft Red Together aan met 40 GB voor € 45,- per maand. De rest van de familie kiest Red Together Extra voor € 15,- per maand. Met alle abonnementen bel en sms je onbeperkt en met 1 of meer ‘Extra’-abonnementen wordt de databundel van 40 GB verdubbeld naar 80 GB.

Groep vormen

Om een groep te vormen hoef je niet per se familie te zijn. Ook hoef je niet allemaal op hetzelfde adres te wonen. Houd er wel rekening mee dat de abonnementen van alle groepsleden op één contract staan. De beheerder ontvangt een gezamenlijke factuur voor alle abonnementen. Kies je ervoor om met vrienden een groep te vormen, moet je dit dus onderling regelen.

Een Red Together-groep bestaat uit maximaal 5 personen. Hoe meer mensen in je groep, hoe minder je per maand betaalt. Ben je met zijn vijven? Dan betaal je omgerekend maar € 21,- per persoon per maand.

Extra verdubbeling met Ziggo

Hebben jullie ook internet en digitale tv voor thuis van Ziggo met minimaal 30 Mbps? Dan krijgen jullie extra veel data, namelijk nóg een verdubbeling: van 80 GB naar maar liefst 160 GB. Ook krijgen jullie nog eens € 5,- korting op de factuur van het Red Together-abonnement.

Overzicht en controle

Degene met het Red Together-abonnement -de beheerder- controleert gemakkelijk zelf alle abonnementen vanuit de Vodafone-app. Gebruikt het ene familielid bijvoorbeeld meer data dan de ander? Geen probleem, de beheerder kan de GB’s zelf verdelen onder de aangesloten abonnementen. En mag het dataverbruik wel wat minder hard gaan bij een groepslid? Dan kan de beheerder ook het dataverbruik van diegene pauzeren via de pauzeknop. Wanneer iemand door zijn data heen is krijgt de beheerder een notificatie.

Abonnement omzetten naar Red Together

Loopt je huidige Vodafone-abonnement nog niet af, maar wil je wél je huidige abonnement omzetten naar Red Together (Extra)? Dat kan. Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Vodafone. Mag je je abonnement verlengen of wil je overstappen vanaf een andere provider? Dan kan je direct een Red Together-abonnement bestellen bij Mobiel.nl.

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 22-06-2018