Verkoop je oude telefoon bij Mobiel.nl

Nieuwe ontwikkelingen

Maar liefst 70% van de gebruikte telefoons belandt ergens in lade. Maar wat te doen met je oude telefoon? Verkoop je oude telefoon bij Mobiel.nl, dit biedt veel voordelen.

Goed voor je portemonnee

In plaats van dat je telefoon stof ligt te happen in een lade, kun je er vaak nog geld voor krijgen. Je kunt eenvoudig kijken wat je nog kunt krijgen voor je oude telefoon via deze website van Recommerce. Dit kan in 5 eenvoudige stappen:

  1. Zoek je oude telefoon op in de zoekbalk;
  2. Beantwoord de vragen eerlijk;
  3. Vul je adresgegevens in;
  4. Volg de instructies om je product op te sturen;
  5. Print de verzendlabel en stuur je product gratis op.

Eenmaal ontvangen word je oude telefoon gecontroleerd op gebreken. Als je de vragen naar waarheid hebt beantwoord in stap 2, dan krijg je zeer waarschijnlijk het bedrag wat er stond aan het einde van de tweede stap op je rekening gestort.

Goed voor het milieu

Recycle je oude telefoon en de wereld wordt een klein stukje beter. Je oude telefoon recyclen is namelijk goed voor het milieu. Honderden toestellen belanden per dag in een verbrandingsoven, terwijl ze makkelijk nog te repareren zijn. Ook als je telefoon niet meer te redden is, kunnen er nog door recycling onderdelen of grondstoffen worden gebruikt. Door je telefoon in te leveren via het TradeIn programma van Mobiel.nl en Recommerce draag je bij aan het verminderen van afval in Nederland. Stuur je telefoon op voor taxatie en wij zorgen ervoor dat alle onderdelen en grondstoffen die gerecycled kunnen worden, ook echt worden gerecycled worden.

Vergeet dit niet!

Mocht je een oude telefoon of ander elektronica zoals een laptop inleveren, zorg er dan voor dat je deze helemaal leegmaakt. Maak eventueel een reservekopie zodat je nog toegang hebt tot al je foto’s en contacten. Zet dan het apparaat terug naar de fabrieksinstellingen. Zo weet je zeker dat niemand aan je persoonlijke informatie kan komen.

Geschreven door: Samantha
Geplaatst op: 2/20/2023

Ook interessant


Dit artikel interessant of leuk?

Deel met je vrienden


Meer nieuws van Mobiel.nl

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!


Terug naar overzicht