4,7/5
Trustpilot 48.836 reviews

Mobiel.nl en Youfone slaan handen ineen

Persberichten

Mobiel.nl en provider Youfone slaan de handen ineen. Vanaf 1 juni 2020 zijn de sim only-producten en diensten van Youfone officieel verkrijgbaar op onze website en bij de servicepunten in Leidschendam en Utrecht.

Vanaf 1 juni is het sim only-aanbod van Youfone eenvoudig te vergelijken en kopen bij Mobiel.nl. Met de verruiming van ons assortiment als onafhankelijke aanbieder in (sim only-)abonnementen heb jij nóg meer mogelijkheden om de slimste keuze te maken.

Over Youfone

Budgetaanbieder Youfone streeft ernaar om de beste kwaliteit abonnementen te bieden voor de beste prijs. De provider gebruikt het premium netwerk van KPN, zodat je altijd bereikbaar bent. Ook op het gebied van service zetten ze graag een stapje extra.

Uitbreiding assortiment

“De afgelopen twee jaar zijn wij vooral nieuwe samenwerkingen gestart wat betreft het doorzetten van ons aanbod naar platformen als Bol.com, BCC en Samsung.com. Door de samenwerking met Youfone krijgen we nu ook uitbreiding binnen ons assortiment. Deze toevoeging maakt ons sim only-aanbod nog aantrekkelijker”, aldus Lucas van Reeken, directeur Mobiel.nl

Geschreven door: Nicole
Geplaatst op: 27-05-2020