Purple64GB
64GB
128GB
Acties
6 maanden gratis Apple Music
6 maanden gratis Apple Music

Ontvang bij de aanschaf van een nieuwe Apple iPhone nu 6 maanden gratis Apple Music. Registreer hiervoor je account binnen 3 maanden na activatie van je nieuwe iPhone en geniet van jouw favoriete muziek. Deze promotie is alleen geldig voor nieuwe Apple Music abonnees en er geldt een maximum van één aanbieding per Apple ID. Voor alle voorwaarden, klik hier.

3 maanden gratis Apple TV+
3 maanden gratis Apple TV+

Ontvang 3 maanden Apple TV+ bij aankoop van een in aanmerking komend toestel. Activeer je gratis Apple TV+-abonnement van 3 maanden in de Apple TV-app.

Hoe te activeren?

 1. Schakel je nieuwe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV of Mac in en log in met je Apple ID.

 2. Open de Apple TV-app . Zorg dat de nieuwste versie van iOS, iPadOs, tvOS of macOS is geïnstalleerd op je in aanmerking komende device.

 3. De aanbieding verschijnt direct nadat je de Apple TV-app opent. Verschijnt de aanbieding niet? Scrol dan in ‘Nu kijken’ omlaag totdat je hem wel ziet.

 4. Tik op Drie maanden gratis. Mogelijk moet je het wachtwoord van je Apple ID invoeren, je factuurgegevens bevestigen of een geldige betaalwijze toevoegen.

Voor alle voorwaarden, klik hier.

Een aanbieding per gezin, ongeacht het aantal aangeschafte Apple devices. Via 'Delen met gezin' kun je het gratis jaar Apple TV+ delen met maximaal vijf andere gezinsleden.

Activeer de aanbieding binnen 90 dagen

Filters
Nummerbehoud
Je 06-nummer behouden?
Klantvoordeel
Ontvang jij extra voordeel?
Data
Vanaf 2 GB
0 GB
Onbeperkt GB
Minuten
Vanaf 100 min
0 min
Onbeperkt min
Providers
Alle opties
Looptijd van je abonnement
Netwerksnelheid
Maximale bijbetaling
Tot € 400
€ 0
€ 2000
Maximale maandprijs
Tot € 80
€ 0
€ 80
Maximale toestelbundel
Tot € 41
€ 0
€ 41

Apple iPhone 12 met T-Mobile abonnement

Purple64GB
64GB
128GB
Op voorraad
 • Vanaf 2 GB
 • Vanaf 100 min.
 • T-Mobile
 • Tot € 400

Alle T-Mobile abonnementen op een rijtje

voordeligste optie per databundel

Apple iPhone 12 met T-Mobile abonnement

2 jaar
256 Mbps
T-Mobile 5G
3 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
37,50
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 37,50p.m.

Apple iPhone 12 met T-Mobile abonnement

2 jaar
256 Mbps
T-Mobile 5G
10 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
39,-
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 39,-p.m.

Apple iPhone 12 met T-Mobile abonnement

2 jaar
256 Mbps
T-Mobile 5G
20 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
42,-
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 42,-p.m.

Apple iPhone 12 met T-Mobile abonnement

2 jaar
256 Mbps
T-Mobile 5G
35 GB in EU
 • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-
 • Direct leverbaar
56,-
per maand
0,-
bijbetaling
gemiddeld 56,-p.m.
Voorbeeldberekening toestelbundel
AanbiedingTotale toestelkostenEenmalige betalingTotaal kredietbedragTermijnbedragDuur overeenkomstVaste rente / JKP
Apple iPhone 12 + T-Mobile552,000,00552,0023,0024 maanden0%
Apple iPhone 12 + T-Mobile552,000,00552,0023,0024 maanden0%
Apple iPhone 12 + T-Mobile528,000,00528,0022,0024 maanden0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door de Finance B.V. van de gekozen provider. Lees hier meer over gespreid betalen en het Europees standaard formulier. Websend B.V. bemiddelt namens verschillende partijen en treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor de Finance B.V. van de gekozen provider en geeft geen advies over de toestellening. Je dient zelf te bepalen of de toestellening aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.

Apple iPhone 12 abonnementen bij T-Mobile vind je bij Mobiel.nl! Umlaut test ieder jaar de mobiele netwerken in Nederland en T-Mobile heeft deze test al vijf keer gewonnen. Niet voor niets is T-Mobile het meest bekroonde netwerk in Nederland en zo’n netwerk kan niet exclusief blijven. Daarom is het doel van T-Mobile om iedereen toegang te geven tot hun supersnelle mobiele netwerk.

Alle T-Mobile abonnementen met de Apple iPhone 12 uitgelegd

De Apple iPhone 12 is met veel verschillende T-Mobile abonnementen te combineren. We kunnen ons voorstellen dat je niet goed weet welke combinatie je moet kiezen. Hoeveel data, hoeveel belminuten, sms'jes en welke looptijd. Om ervoor te zorgen dat jij de slimste keuze kunt maken, hebben we alle mogelijke opties hieronder voor je uitgelegd.

Databundels

De Apple iPhone 12 kun je met verschillende T-Mobile databundels samenstellen. Niet iedereen weet wat de juiste hoeveelheid data voor hem of haar is. Hieronder lees je wat je met elke aangeboden bundel van T-Mobile kan doen:

 • 1 GB: Een bundel met 1 GB is voornamelijk bedoeld om bereikbaar te blijven op chatdiensten of een enkele website te bezoeken.
 • 3 GB: Met 3 GB kun je op je Apple iPhone 12 ook enkele uurtjes muziek streamen of gebruikmaken van social media.
 • 10 GB: Zit je regelmatig in de trein en luister je dan veel muziek of kijk je een online video? Dan is 10 GB een goede keus voor jou.
 • 20 GB: Als je af en toe een spelletje gaat spelen op je Apple iPhone 12 is het 20 GB abonnement van T-Mobile iets voor jou. Met dit abonnement kan je zelfs elke dag één aflevering streamen van je favoriete serie.
 • Onbeperkt GB: Wil je zorgeloos kunnen internetten op de iPhone 12? Dan is de onbeperkte databundel van T-Mobile voor jou. Met dit abonnement ben je altijd online zonder extra kosten te maken.
 • Onbeperkt GB (Unlimited Plus): Veel op reis in de EU? Dan kan Unlimited Plus een uitkomst zijn voor jou. Hierbij krijg je namelijk ook onbeperkt bellen in de EU en Extra Veilig Online om veilig te kunnen internetten.
 • Onbeperkt GB (Unlimited & Entertainment): Oneindig je favoriete films en series streamen op je Apple iPhone 12 met dit T-Mobile abonnement. Bij dit abonnement krijg je een Videoland Plus- en Netflix account.

Nog meer klantvoordeel bij een T-Mobile abonnement met de Apple iPhone 12

Wie houdt er niet van meer klantvoordeel? Precies! Daarom krijg je extra klantvoordelen bij T-Mobile als je je Apple iPhone 12 abonnement combineert met andere T-Mobile abonnementen. De voordelen zijn:

 • € 5,- korting op Internet Thuis
 • € 10,- korting op een Unlimited abonnement
 • € 2,50 korting op alle niet Unlimited bundels
 • 2 GB extra data

Aantal belminuten en sms'jes

T-Mobile biedt twee belbundels aan voor de Apple iPhone 12, namelijk 120 belminuten of onbeperkt. Bel je veel voor werk of privé, dan is onbeperkt bellen de slimste keus. Bel en sms je niet vaak, heb je genoeg aan 120 belminuten en sms'jes. Goed om te weten is dat alle T-Mobile Unlimited abonnementen voor de Apple iPhone 12 standaard onbeperkt bellen hebben inbegrepen.

Looptijd en BKR-registratie

Zodra je ervoor kiest om de Apple iPhone 12 in je T-Mobile abonnement af te betalen en de toestellening komt boven de € 250,- wordt de lening geregistreerd bij het BKR. Dit kan financiële invloed hebben op andere leningen in de toekomst. Op onze website lees je meer over de BKR-registratie.

Een Apple iPhone 12 abonnement kun je bij T-Mobile met de volgende looptijden afsluiten:

 • 1 jaar: Wil je zo flexibel mogelijk en snel van de toestellening af zijn, dan is een 1-jarig abonnement wat voor jou.
 • 2 jaar: Vind je het juist prettig om lagere maandlasten te hebben, dan kan je beter voor twee jaar kiezen. Wel zit je langer vast aan de lening.